Mit vegyek a kislányoknak?
Tudom sok minden szóba jöhetne, és ismerni is kéne őket a válaszolóknak, de van három ikerkislány akiknek hétvégén szülinap és nem tudom mit vegyek nekik...10 évesek lesznek.
Van egy csomó plüssük, ismerősöm színesceruzákat vett rajzhoz egy csomót, kapnak tortát..nekem meg ötletem sincs. Nektek?
Szinesceruzából kiindulva... ilyen kreatív kölykök? Akkor: szinező füzetek (nem a gyerekes, hanem ez a felnőtt szinező névre hallgató dolog, amiben már ilyen aprólékos képek vannak) vagy ilyen kreatív játékszettek; vannak ezek a kreatív kis könyvek (asszem hobbyművész, meg rayher), olyat,valami új technikáról, amit még nem próbáltak+hozzávaló alapanyag (tudomisén, decoupage-könyv, ahhoz ragasztó, néhány szép szalvéta plusz egy-egy fadoboz, h legyen mit díszíteni);
Ha csajosak: egyetértek az elsővel (azért a szüleit kérdezd meg, mit engednek nekik), nálunk a rokongyerekek a körömlakkokba vannak belebolodnulva, meg esetleg ilyen hajba való cuccok, hajráf meg csat meg fogalmam sincs...(ne valami ilyen nagyon basicet, hanem valami különöset, szépet); nem tudom létezik-e még, tíz éve valami gyöngyöt a hajba befűzős cucc volt nagyon menő, de már nem tudom a nevét... (még megvan, de már nem olvasható a felirat, én húszévesen is fűzöm a gyöngyöket a hajamba, totál szerelem lett) meg ez nem is festés, csak úgy szines a hajában, szóval talán szigorúbb szülőknél is átmegy a szűrőn
Egyéb: kb. ekkora kölyökként szerettem bele a díszpárnákba, szóval: díszpárna, pihepuha pléd, ilyen dekorációs cuccok a szobájukba; ha még nincs, akkor olyan befőttesüveg, aminek ki van lyukasztva a teteje, és szívószál van benne, esetleg ilyen izzósorok (tudod mint a karácsonyi fény, csak nem fenyőfás kivitelben)
Esetleg: jön a nyár, valami menő gumimatrac, (cukik vannak a kik új újságjában); társasjáték; logikai játékok (thinkfun játékok pl.)
Most úgy kb ennyi jut eszembe.
Meg nem tudom kivenni milyen régóta ismered őket, de azért a biztonság kedvéért megjegyezném, hogy ikreknél sokszor fontos, hogy külön-külön kapjanak ajándékot, nem mint "ikrek" gyerekhalmaz, hanem Anna-Bogi-Cili különálló egyének, jót tesz az énképüknek. Ha kapnak is egy közös "nagy" ajándékot, akkor is legyen három külön nekik szóló apróság mellette.
Remélem sikerült valami hasznosat is ötletelnem :)
Slime készítő készlet, okos intelligens gyurma, kinetikus homok moon sand
10 éves ikreim kedvencei, szülinapra ezeket kérték. Biztos siker és öröm ha ilyesmit veszel
Könyvet.
Mondjuk Berg Judit Rumini sorozatának pár kötetét
Felnőtt színező tűfilccel
Könyv (pl Tündérboszorkány, Fecskék és fruskák, Nyírd ki ezt a naplót, Tea Stilton)
ruha (simogatós flitteres)
vmi kreatív vagy kísérletezős cucc
strandra fürdőjáték (pl deszka, nagy felfújható dög, giga úszógumi, matrac, vizipisztoly)
nerf pisztoly (akár sima, vizi -vannak csajosak is, és bizony imádják :))
10 évesen a színescerkás-plüssös korszakból lassan kifelé mennek, de nyilván még egy ZARA-utalvány se dobná fel őket, ez ilyen köztes korszak.
A könyv jó lehet, de az édességnek is életkortól függetlenül örül a legtöbbünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!