Ti vennétek a barátotok születésnapjára ajándékot? (Tobbi lent)
3honapja vagyunk egyutt, de o nem vett az en szuletesnapomra meg rgy sportszeletet sem. Szintugy valentin napra, nonapra vagy akar honapfirdulora sem.
Ti vennetek neki ajandekot?
Ha igen, mit? (18eves lesz)
A valaszokat elore is koszonom!
Talán azért nem vett, mert még nagyon korai volt akkor a kapcsolat, hiszen még most is csak 3 hónapos.
Hónapforduló meg baromság a legtöbb ember szerint.
Én valami kis apróságot vennék neki, jelzés értékkel, hogy gondoltam rá. De nem kell valami nagy dologra gondolni. Édesség vagy süti.
Amugy... Komolyan, nem kaptal semmit a szulinapodra tole? Ouch
Eegyebkent en nem vennek neki. Nem tudom milyen a kapcsolatotok, mennyire szoros ez lehet anyaiakban nem all jol de egy olcso otthoni romantkus vacsit vagy barmit amivel kedveskedhet neked ossze tudott volna dobni.. Meg ha szar is a kaja, a szandek a lenyeg
Tudom gyerekes felfogas ez, hogy ha o nem akkor en se, de a kerdesed es leirtak alapjan mintha akkor leszarta volna a fejed.
En nem vennek neki, mashogy is meg tudjatok unnepelni, nem muszaj ajandekot venni foleg, ha o meg leszarta a szulinapod
Süss neki egy szív alakú tortát.
Attól függ... Mióta voltatok együtt amikor volt a szülinapod?
Legalább mondta hogy boldog szülinapot?
Én nem vennék neki,max adnék neki egy csokit vagy valamit.
Az en szulinapomon meg 10napja voltunk egyutt.. de regebben is voltunk egyutt.
Sajnos az ilyen sutos dolgok nem nagyon lehetsegesek, mert kb.60km-re lakik tolem, es csak hetente 1-2 alkalommal tudunk talalkozni.
Koszonom a valaszokat mindenkinek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!