Mit adjak a barátom születésnapjára?
Figyelt kérdés
Hamarosan 15 lesz és ötletem sincs, hogy mit vegyek neki. Nem játszik semmilyen számítógépes játékkal, és karácsonyra is albumot (Linkin Park) vettem neki. Gondoltam egy képkeretre és benne rólunk egy közös képpel, de annak örülne? Fiúk válaszának nagyon örülnék.2018. jan. 17. 18:16
1/5 anonim válasza:
Igazából azt neked kellene tudnod, hogy örülne- e a közös képnek, hiszen te ismered. Csak van valami ami érdekli(sport, film,.könyv, zene, stb.)
2/5 anonim válasza:
Egynek megteszi a képkeret, de akár el mehetnél vele valahova pl állatkertbe,koncertre, valamilyen sporteseményre vagy valahova enni egy jót, egyébként nem muszáj neki drága ajándékot venni neki szerintem annak jobban örülne ha veled lehetne egy nap.
19 F
3/5 anonim válasza:
Nézz fel a www.pinterest.com oldalra . Tök jó ötletek vannak :)
4/5 anonim válasza:
Ha érdeklődik a művészet iránt, akár színházjegy kettőtöknek, vagy menjetek el az aqua worldbe, vagy közösen valami tanfolyamra, akár vonattal valahova, az élményajándékok emlékezetesebbek, persze tudnod kell minek örülne.
14/L
5/5 anonim válasza:
jóminőségű fotó szexi fehérneműben rólad. Na annak biztosan örülne.
Nem szabad többet mutatnod mint egy bikin látni engedne!
Megsúgom a meztelenség nem olyan szexi mint a majdnem felöltözöttség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!