Milyen ajándékot vegyek az egyik munkatársamnak?
Egy jó könyv egy írótól akinek a műveit szeretheti
Egy határidőnapló
Esetleg egy kis csomag amibe kulcsokat, telefont vagy ehhez hasonlókat lehet rakni
Ha mondjuk vagytok olyan jó baráti kapcsolatban akkor kicsit finoman tapogatózz hogy minek örülne
Első vagyok:
Ha esetleg van egy nagyobb bevásárlóközpont ott ahol laksz akkor nézz körül hátha van ott olyan bögre amin rajta van a neve vagy olyan van ráírva hogy "legjobb munkatárs" vagy "a munka hőse".
Ha csak munkatárs, és semmi kapcsolat nincs köztetek, akkor én valami olyannak örülnék, ami nem személyes. Mivel személyes ajándékhoz ismerni kell. Nem örülnék egy porfogónak, és egy olyan könyvnek sem, amit nem szívesen olvasnék el.
Szóval: csoki/bonbon/sütemény.
Én annak pl. nagyon örültem, amikor a munkatársam a szülinapon napján úgy jött reggel dolgozni, hogy vette egy tálca süteményt a kedvenceimből és közösen elfogyasztottuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!