Milyen megható, maradandó ajándékot adjak a páromnak (férfi)?
Sziasztok!
A kérdésem egyszerű mégis a válasz rá nehéz. Nem tudom milyen ajándék lenne ami a megérinti. Leveleket szoktam neki írni, elteszi, megőrzi, szereti. Viszont most bajban vagyok mert nem ilyesmi kellene. Persze alap dolgokat veszek neki, amiket használ, fehérnemű, ilyesmik. Valaki tud valami ötletet? Nincs jó idő, nem tudom este sem kivinni valahova kettesben, se semmi. Valaki ötlet?
Borotva
(természetesen elektromos)
Én nő vagyok, de annyira jókat röhögök azon, hogy más nők miket tartanak jó ajándéknak.
Gondolatbefőtt, meg szerelmes levelek..édes f..szom :D
persze, ha szeret a pasi, nem fogja azt mondani, hogy nem örül, de biztos lehetsz benne, hogy ezek semmit nem jelentenek neki
egy jó szex, vagy az ütvefúró tényleg nagyobb örömet okoz
koszonom az utolsonak, hogy leirta, amit gondolok. en irtam a blowjobot, en is no vagyok,es elborzaszt, mikor mas hasonlo kerdesek alatt is zaporoznak a kozos fenykepes emlektargyak ill a kozos fenykepgyujtemeny szerelmes leveles albumban.
kerdezo!
1-1x jol esik meg a legszorosebb szivu ferfinak is, ha irsz neki egy kedves uzenetet reggel a hutore, vagy a tukorre, de hogy szerelmes levelekkel araszd el ?.... uh, eros.
ha a kedvere akarsz tenni, egy szabad esten menj at hozza 2 db mozijeggyel, nezzettek meg valami " Fius" filmet, vagy csald el setalni egy jo hamburgerezessel egybekotve, vagy valami hasonlo. a gondolatbefottet ( zsenialis megnevezes az elozotol :D ) meg tarsait pedig tenyleg felejtsd el :D
Vegyél neki plüssmacit kis szívecskével a kezében, fényképes párnát amire tegyél egy romantikus idézetet is, Béluci feliratú rózsaszínű bögrét, csicsás füzetecskét amibe szerelmes verseket írsz, stb.
ez IRÓNIA volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!