Milyen megható, maradandó ajándékot adjak a páromnak (férfi)?
Sziasztok!
A kérdésem egyszerű mégis a válasz rá nehéz. Nem tudom milyen ajándék lenne ami a megérinti. Leveleket szoktam neki írni, elteszi, megőrzi, szereti. Viszont most bajban vagyok mert nem ilyesmi kellene. Persze alap dolgokat veszek neki, amiket használ, fehérnemű, ilyesmik. Valaki tud valami ötletet? Nincs jó idő, nem tudom este sem kivinni valahova kettesben, se semmi. Valaki ötlet?
Kreatív banda gyűlt ide most össze 😂
Persze, oké, a Jaguar jó ötlet! Meg a többi is, csak azért egy határ összeg legyen. Végülis a kis cetli alap dolog. Azért köszi!
Nő vagyok és a nyolcassal értek egyet!
Ezek elég bugyuta elképzelések, hogy szerelmes papírfecnik egy egész évre meg levélkék...ez nem vall sok értelemre. A férfiak nem ennyire nyálasak szerencsére. Ha férfi lennék én visítva menekülnék az ilyen szivecskés-plüssös nőciktől.
Leveleket minek írsz neki? Hány éves vagy amúgy? Persze, hogy elteszi, csak merné kidobni.... Értelmes dologban gondolkozz, aminek haszna van.
[link] :D:D
Sörrel nem lőhetsz nagyon mellé.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!