Ciki ha nem kapok semmit érettségi ajándékként?
Figyelt kérdés
Az osztálytársaim sokan mondják, hogy kocsit kapnak, vagy pénzt. Én nem tudtam hogy egyáltalán ilyenkor kéne várni valamit de egy ideig elgondolkoztam én mit kaphatok, ha már jogsim úgy se lehet. Megkérdeztem itthon és erre hozzám vágták, hogy semmit mert érettségire nem jár ajándék, max egy csokor virág. Most ha ezt a suliban tárgyaljuk és kérdeznek mit mondjak?2018. febr. 28. 15:33
21/25 anonim válasza:
Nálunk ékszer meg virág a szokás. A legtöbb osztálytársam azt kapott, akinek olyan szülei voltak hogy kocsit tudnának adni azok jogsi letevése után kapták de nem érettségire.
22/25 A kérdező kommentje:
Nálunk rengetegen lerakták már a jogsit.
Továbbtanulni nem fogok, esélyem sincs egyetemre bekerülni, meg nem is érdekel már a tanulás.
2018. márc. 1. 11:30
23/25 anonim válasza:
Én is nem rég érettségiztem, gratuláltak a szüleim, és ennyi. Miért kellett volna bármit is kapjak érte? Az én érdekem volt, hogy leérettségizzek, nem a szüleimé... 21N
24/25 anonim válasza:
Ez egyéni. Én egyszem gyermekként sem kaptam semmit anyámtól, nagynénémtől apró ékszert. Igen, van, aki kocsit kap meg mindent. Van, aki azt kapja, hogy 18 vagy és nem tartalak tovább, mars az utcára. Sokféle eset van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!