Ciki ha nem kapok semmit érettségi ajándékként?
Én se kaptam semmit, mondjuk nálunk szerintem az osztályban se sokan pedig ez egy jol menő nagyváros.
Ami nekem szemet szúrt az az *ahogyan* a szüleid válaszoltak. Azokkal meg ne foglalkozz akik el vannak kényeztetve.:) inkább menj el diákmunka után sokkal jobban fogod értékelnie azt amid van.:)
Nem dolgozhatok, mert "megkapsz mindent amit akarsz".
Pénzt se kapok, van szendvicsem, egyem azt.
Igazuk van az előttem szólóknak. A legnagyobb ajándék az, ha megvan az érettségid és a szüleid segítettek végig.
Kocsi érettségire (mintha olyan nagy durranás lenne az az érettségi...), azért ez kicsit durva, ha igaz :O
Én a nyáron érettségiztem és kaptam édesanyáméktöl egy gyönyörű csokor szegfüvet(kedvenc virágom).
Se kocsit se mást nem kaptam, bár ha jól rémlik volt pár osztálytársam akik ballagási pénzt kaptak a rokonaiktól.
Nekem elég volt a virág is. Az is elég drága egy ajándék.
Ez inkább két kérdés.
- Nem ciki, nálunk nem volt divat az ajándékozás. Kaptunk virágot, volt egy kis családi ebéd, otthon. Szerintem az autó túlzás.
- A szüleidet valószínűleg nem fogod tudni megváltoztatni, ha ilyen szigorúak, hogy még egy csokibárba sem mehetsz el. Ha továbbtanulsz, akkor távoli egyetemet válassz, és menj koliba :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!