Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Ciki ha nem kapok semmit...

Ciki ha nem kapok semmit érettségi ajándékként?

Figyelt kérdés
Az osztálytársaim sokan mondják, hogy kocsit kapnak, vagy pénzt. Én nem tudtam hogy egyáltalán ilyenkor kéne várni valamit de egy ideig elgondolkoztam én mit kaphatok, ha már jogsim úgy se lehet. Megkérdeztem itthon és erre hozzám vágták, hogy semmit mert érettségire nem jár ajándék, max egy csokor virág. Most ha ezt a suliban tárgyaljuk és kérdeznek mit mondjak?

2018. febr. 28. 15:33
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Én se kaptam semmit, mondjuk nálunk szerintem az osztályban se sokan pedig ez egy jol menő nagyváros.

Ami nekem szemet szúrt az az *ahogyan* a szüleid válaszoltak. Azokkal meg ne foglalkozz akik el vannak kényeztetve.:) inkább menj el diákmunka után sokkal jobban fogod értékelnie azt amid van.:)

2018. febr. 28. 17:40
 12/25 A kérdező kommentje:

Nem dolgozhatok, mert "megkapsz mindent amit akarsz".

Pénzt se kapok, van szendvicsem, egyem azt.

2018. febr. 28. 17:47
 13/25 anonim ***** válasza:
86%

Igazuk van az előttem szólóknak. A legnagyobb ajándék az, ha megvan az érettségid és a szüleid segítettek végig.

Kocsi érettségire (mintha olyan nagy durranás lenne az az érettségi...), azért ez kicsit durva, ha igaz :O

2018. febr. 28. 19:14
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Tavaly érettségiztem. Semmit nem kaptam. De nem éreztem emiatt magam rosszul, többen kaptak az osztályból nálunk is pénzt, én nem vártam el. Nekem volt fontos az érettségi az egyetemi felvételi miatt, inkább az volt a jutalmam, hogy felvettek az egyetemre. Ezt pedig magamnak köszönhetem, nem várom el mástól, hogy emiatt megajándékozzon.
2018. febr. 28. 19:28
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
1993-ban érettségiztem és aranyékszereket kaptam. Nagyon örültem nekik, jobban, mintha pénzt kaptam volna.
2018. febr. 28. 20:27
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg nagy divat lett ez az ajándékozási láz általános 8.elvégzése után (srácnak épphogy megvolt a kettese) olyan nagy szály volt hogy kapott jopár százezret a népes családtol ,mindenkinek szive joga ahogy a keret engedi és tényleg jó ajándékot kapni azt megjegyzem de tényleg magadnak tanulsz ;)
2018. febr. 28. 20:31
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Én a nyáron érettségiztem és kaptam édesanyáméktöl egy gyönyörű csokor szegfüvet(kedvenc virágom).

Se kocsit se mást nem kaptam, bár ha jól rémlik volt pár osztálytársam akik ballagási pénzt kaptak a rokonaiktól.

Nekem elég volt a virág is. Az is elég drága egy ajándék.

2018. febr. 28. 23:29
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg a szüleidnek, hogy neked elég 1 szál virág, és a csokor árát adják oda, hogy elmehess a ballagás után a barátaiddal.
2018. márc. 1. 07:39
 19/25 A kérdező kommentje:
Ha ezt mondanám nem is engednének el. Helikopterek.
2018. márc. 1. 09:50
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Ez inkább két kérdés.

- Nem ciki, nálunk nem volt divat az ajándékozás. Kaptunk virágot, volt egy kis családi ebéd, otthon. Szerintem az autó túlzás.

- A szüleidet valószínűleg nem fogod tudni megváltoztatni, ha ilyen szigorúak, hogy még egy csokibárba sem mehetsz el. Ha továbbtanulsz, akkor távoli egyetemet válassz, és menj koliba :)

2018. márc. 1. 10:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!