(Sürgős) Tudnátok mondani ajándék ötleteket 1500-2000 forint körül (Nem baj, ha több), amit egy 16 éves lány osztálytársam számára tudnék venni?
(határidő)napló, szép toll, kulcstartó, kendő stb
Amibe én most beleszerettem: a karácsonyi díszpárna(huzat). a pepcoban nagyon szépek-cukik vannak, éppen folyamatban van az otthoniak átöltöztetése.
Illatszercsomagot tuti nem vennék. Emlékszem, amikor anno én kaptam ilyesmit, mindig kuka lett a vége... deo spray esetében pedig ezek az el nem talált illatok lettek a szobából darázs-kikergetős-azsembajhamegölős eszközök.
Én sem vennék desodor, testápoló, hasonlókat, nem csak mert nem ismered az ízlését, de az igazán minőségi, márkás dolgokból egyetlen db. kb. a duplájába kerül... kár költeni rá.
Esetleg 100-as boltban összevásárolt szaloncukor, csoki, kávé, apró kis akármik bele, és otthon összerakod egy szép kis ajándék-csomaggá... egy fenyő ággal, egyéb dísszel... meglehet, hogy ezt csinálnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!