Mit vegyek a hugomnak karácsonyra?
Figyelt kérdés
Én 24 vagyok, ő 22, és nem hajlandó nyilatkozni. Még együtt élünk, de folyton azt hangoztatja, hogy neki semmi nem kell és hiba teszek fel keresztkérdéseket, nem mond semmit.
El vagyok veszve. Még sosem vettem neki ajándékot. Mindig anyámra bíztam én meg a pénzt adtam. Sajnos mivel édesanyánk már nincs.
Tehát mit tudtok javasolni? Mik az általános dolgok?
2017. dec. 14. 18:09
1/6 anonim válasza:
Ajándék utalványt valamilyen parfümériába. (Douglas, ilyesmik) én mindig azt veszek a tesómnak.
2/6 A kérdező kommentje:
Hol lehet ajándékutalványokat venni?
2017. dec. 14. 19:27
3/6 anonim válasza:
Én sem azt szeretném, ha a testvérem venne valamit. Inkább azt, ha sokat akarna velem lenni. Szervezhetnél valami közös programot. Vagy olyan napot, amikor egész álló nap az történik, amit ő szeretne, kívánhat bármit. Elmehetnétek kirándulni, szánkózni, korcsolyázni, bárhová, ahova ő szívesen menne. Vagy moziba, koncertre, stb.
5/6 A kérdező kommentje:
3: A baj csak az, hogy utál és kerül. Máskülönben egyszerűbb lenne egyenesen tőle megkérdezni.
2017. dec. 16. 13:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!