Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Mit kérjek Karácsonyra?

Mit kérjek Karácsonyra?

Figyelt kérdés
Max. 40k

2017. dec. 13. 15:04
 1/6 anonim válasza:
bitcoint
2017. dec. 13. 15:17
 2/6 anonim ***** válasza:
49%
Kérjél drónt, én is azt kértem. : [link]
2017. dec. 13. 17:24
 3/6 anonim ***** válasza:
Kérd el a pénzt, ha tárgyi dologgal már nem tudnak neked örömet okozni, és tedd el későbbre pl gyerekednek, tanulmányaidra, lakásra, munkába illős ruhákra, mozi-színház-uszodabérletre; koncertjegyre, csokira, süteményre, pizzára, palacsintára. Vagy nemtom, pl valaki mondta nekem, hogy menjünk már el Londonba a Harry Potteres kiállításra nemtom van-e még, biztos van
2017. dec. 13. 18:25
 4/6 anonim ***** válasza:

Kedves 17:24-es! Elnéztél egy helyiértéket, a kérdező 40k-ban határozta meg a limitet, a Te drónod meg 400.000 Ft...

Kérj sárkányt: [link] vagy egy jó társasjátékot - pl. [link] vagy [link]

Vagy téglaház modellező készletet: [link]

Ez mind tökjó szórakozás, ha az életkorod 8 és 65 év között van. Persze jobban lehetne ajánlani, ha megadnád a korod, nemed, meg hogy milyen típusú személyiség vagy.

Vagy vegyél behangolt szélharangot, ami dekoratív és nagyon szép, többszólamú csengése van: [link]

2017. dec. 14. 00:19
 5/6 anonim válasza:
esetleg ha zenélni akarsz, gitárt, ukulelét, billentyűzetet is lehet már ilyen áron kapni
2017. dec. 14. 02:52
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen az ötleteket!
2017. dec. 14. 06:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!