Mit kérjek karácsonyra a nagyszüleimtől?
Tudom valszeg mindenkinek elege van már a hasonló kérdésekből szóval bocsi mindenkitől de tényleg szükségem van a segítségre ugyanis a nagyszüleim nem ismerik azt h nem kérek semmit pénzt meg nem akarnak adni.
Magamról picit: 16 éves lány vagyok,versenyszerűen kosarazok, szeretek olvasni.
Igazából mindenem van amire szükségem van.
Van telom, laptopom, könyvem is egy csomó, sminkelni annyira nem szoktam, kosarazáshoz is van mindenem(a szüleimtől karira kapok új cipőt), ruhát meg nem kérek mert nagyon sok van.
Előre is köszi a(z) (értelmes) válaszokat.
Szerintem kérj könyvet (Azzal nem lőhetnek mellé, mert ha úgyis venni szeretnének neked valamit akkor a könyvet akár egy unalmas délután is fellapozhatod)
Pendrive ( iskolai dolgokhoz is tök jó, ha még nincs saját)
Határidőnapló
Valami élmény pl: egy mozijegy
Mondd nekik, hogy meglepetést kérsz
Pénztárca, óra, hátitáska
Mamusz, pizsama, köntös, hajvasaló
Otthoni papucs, díszpárna, takaró, ágynemű, ajándkutalvány valahova
Parfüm (fülbevaló, nyaklánc, telefontok, laptoptartó táska, fényképezőgép, tolltartó, táska (a sulihoz), csizma, kabát, testápolócsomag ( ezt bármikor feltudod használni), ruhák (ezzel nem lőhetsz félre mert azt is fel tudod venni bármikor még ha sok van is), a kedvenc videosodtol ( ha van) valami termék
Ennyit tudtam, tudom, hogy van amelyikre írtad, hogy azt nem szeretnél, de mellé írtam okokat is. Illetve nem írtál összeget ezért elég nehéz volt írni, mert nem mindegy, hogy 3000-5000 között vagy 5000- 50000 között vagy még ennél is több.Remélem segítettem.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!