Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Mit vegyek a barátomnak...

Mit vegyek a barátomnak karácsonyra, ha nem kér semmit?

Figyelt kérdés

Eddig minden évben úgy ajándékoztunk, hogy megmondtuk, hogy épp mire vágyunk és a másik megvette nekünk. Eleinte még adtam neki ilyen kézzel készített, "személyes ajándékokat", de ő nem rajong az ilyen "nyálas" dolgokért. Neki könnyű a dolga, mert nekem szinte mindig van valami "kiszemelt" dolgom ami tetszik, vagy már egy szép ruhának is nagyon örülök. Ő meg semmi... Horgászni szeret, de már kapott tőlem botot, pergetőt, csali-készletet, amiket ő mondott, mert ő tudja, hogy mi a jó minőségű. Már naponta kérdezgetem, hogy mit kér és semmi... de ha meg semmit sem veszek neki, akkor tuti megsértődik...

Ilyen helyzetben mit lehet tenni? 27 éves amúgy.

2017. dec. 12. 21:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"Mit vegyek a barátomnak karácsonyra, ha nem kér semmit?"

Előttem van az arca, ahogy elképed, hogy tényleg nem kapott semmit. :) Naponta kérdezed, azt mondja semmit. Hát akkor? Szerintem neki esne a legrosszabbul. :)

Légy kreatív, horgászcuccból el van látva, akkor találj ki valami mást. Te ismered jobban, látatlanban, ismeretlenül a szokásos zokni, alsónadrág, póló, pulcsi, kulcstartó, gravírozott toll, könyv, sál, sapka, közös képeitekből naptár (bár az már késő), stb., stb., esetleg tényleg valami közös wellness egy-két napra, szóval azon kívül passz.

2017. dec. 13. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!