Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit adjak a barátomnak karácsonyra?
2 hónapja vagyok együtt a barátommal és kaptam tőle kis apróbb ajándékokat... és nincs semmi ötletem mit adhatnék neki.. Valami kis egyszerű ajándékra gondoltam.. Szerintetek mi lenne a legjobb??
(Macit adtam neki a születésnapjára.. az nem lenne jó megint ha karácsonyra azt adnák)
Bögre, kispárna, közös kép, esetleg póló, csoki.
Ha elmúltatok már 18 évesek, akkor lehet valami pia is (pl. bor szép csomagolásban).
Egyébként mindegy, csak a sablonos borotvahab, fogkefe vagy zokni ajándékokat kerüld! :-)
Én adtam a barátomnak szülinapjára egy szivecskés párnát :D nagyon tetszett neki és mindig vele alszik . Így én is azt kaptam szülinapomra :D . (akkor 2 hónaposok voltunk, egy hónapban születtünk).
Lényeg az, hogy egyedi legyen és emlékeztesse rád :).
maci?! Párna?! Heee, nooorrrrmmmaaaallliisss???
Ha két hónapja vagy együtt akkor csak tudod mi a hobbija nem? Érdemes ehez passzoló ajándékot keresni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!