Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » 30 év körüli kolléganőnek mi...

30 év körüli kolléganőnek mi lehet jó ajándék ötlet?

Figyelt kérdés
munkahelyi ajándékozás lesz kb 3000Ft értékben.

2017. dec. 4. 02:22
 1/5 anonim ***** válasza:

Már munkahelyeken is van ilyen karácsony előtti húzás?:(

Valami finom krémlikőr?

2017. dec. 4. 10:13
 2/5 anonim ***** válasza:
hat ez igy pont semmit nem er , ez a kerdes :-D . Milyen ember? Mit csinal? Hogy öltözködik? Duci? Vekony? Normal? Kocsival jar? Tömegközlekedes? stb stb irj le mindent amit tudsz rola es akkor tovabb lehet ötletelni mi lenne jo
2017. dec. 4. 11:15
 3/5 anonim ***** válasza:

1-es vagyok, pont decemberben kezdtem a munkahelyemen, és belecsöppentem egy ilyen karácsonyi húzásos dologba, senkit sem ismertem. Egy harminc éves kolleganőt húztam, vettem neki egy krémlikőrt, örült neki.

Ha nincs nagy szeretet vagy egymás ismerése, szerintem nem kell sokat agyalni ezen.

2017. dec. 4. 13:30
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha szokott a munkahelyen teázni, kávézni, akkor könnyű dolgod van, mert valamilyen szép csomagolású különlegesebb teával vagy kávéval meg tudod lepni.
2017. dec. 4. 15:46
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ mennyire akarsz kreatív lenni. Arra jöttem rá, hogy az emberek önmagukat szeretik legjobban. Így például egyik évben letöltöttem a kolléganőm fotóit a facebookrol és készítettem neki egy naptárt a következő évre. Nagyon örült neki.

Hasonló elven lehet például hógömb fotóval, vagy karácsonyfa dísz, bögre, stb.

De ha csak egy átlagos ajándékot akarsz akkor is lehetne sál, csoki, tea, bögre...

2017. dec. 5. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!