Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Egy gazdagnak milyen ajándékot...

Egy gazdagnak milyen ajándékot vegyek?

Figyelt kérdés
Egy gazdag arab üzletembernek vagyok itthon a jobb keze, szóval jó a kapcsolatunk nem olyan fonok alkalmazott hanem barati. Gondoltam meglepem valamivel karacsonykor, csak ugy gesztusbol par ezer forintos ajandekkal. De egyszeruen nem tudom mit lehetne venni neki.. mindene megvan. Gondoltam egy ora tarto dobozra mert sok oraja van de nem hinnem hogy nagyon hasznat venne, mindig ki be rakosgatna. Valami egyeb otlet? Szereti az jominosegu alkoholokat, stilusosan oltozkodik, szeret utazni, van egy szep autoja. Koszi elore az otleteket!:)

2017. nov. 25. 03:35
 1/10 anonim ***** válasza:
79%

Egyedi feliratos póló, egyedi feliratos bögre stb.

Szép toll

Alkohol amit szeret.

2017. nov. 25. 08:04
 2/10 anonim válasza:
77%
Szerintem felesleges bármit is venni. Közeli hozzátartozókat ajándékozzuk. A baráti kapcsolat nem egyenlő a barátsággal. Nekem a férfi helyébe támadna vagy „1000” gondolatom…, de te tudod ;)
2017. nov. 25. 09:33
 3/10 anonim ***** válasza:
66%
Akkor valamilyen ital. Az elég, a gesztus megvan, szívesen is fogadja, nem fog valahol kihasználatlanul porosodni.
2017. nov. 25. 09:45
 4/10 anonim ***** válasza:
87%
Aki gazdag, annak az alkohol is csak ott sorakozik, még akkor is, ha szereti, mert olyan tempóban nem fogy, ahogy kapja/megveszi. Amúgy meg kicsinálja a máját, amihez én nem asszisztálnék...
2017. nov. 25. 11:58
 5/10 anonim válasza:
Valami személyeset, a feliratos póló szerintem is jó ötlet. Esetleg az autójának a kicsinyített mása, vagy egy makett.
2017. nov. 25. 14:00
 6/10 anonim ***** válasza:
Minél gazdagabb, annál inkább csak valami szimbolikusat.
2017. nov. 25. 17:04
 7/10 anonim ***** válasza:
48%

"Egy gazdag arab üzletembernek vagyok itthon a jobb keze,"

Szóval veled törli az ülepét?

2017. nov. 26. 10:44
 8/10 anonim válasza:
Alkoholt biztos ne vegyél neki, egy arabnak alkoholt adni ajándékba tiszteletlenség. Még akkor is, ha a vallásával ellentétben szívesen fogyasztaná. :) Az előttem írók jól mondják, elég valami jelképeset adni, ha már nagyon meg szeretnéd ajándékozni a főnöködet. :)
2017. nov. 26. 12:01
 9/10 anonim válasza:
Na mit fogsz neki venni? :)
2017. dec. 5. 14:57
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ! Találtam egy jack daniels stilusu poharat amit a nevere grairoznak, azt biztos. Illetve az autoja kicsinyitett masat meg megnezem.
2017. dec. 6. 02:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!