Milyen ajándékot adjak egy punknak karácsonyra?
Figyelt kérdés
Most volt húzás az osztályban és nem igazán ismerem akit én húztam. Egy punk csaj, szereti a rockot, szeret rajzolni, ilyen nagy emberbarát, nem szereti a rasszizmust, a homofóbiát, anarachista, ateista...és ennyit tudok róla >< bármi ötlet?
Pár ezer forintnál többet nem szánnék rá.
2017. nov. 16. 16:16
1/10 anonim válasza:
Hajfestéket, az mindig bejön :)
2/10 A kérdező kommentje:
Jaj, kort nem irtam most latom, 16-17
2017. nov. 16. 18:00
3/10 A kérdező kommentje:
Hát végülis igaz #1 :D
2017. nov. 16. 18:00
4/10 anonim válasza:
Én valami rajzolós dolgot vennék neki.
6/10 anonim válasza:
Valamilyen punkos karkötőt. Ha van neki másik 20 db, akkor is örül neki, mert az ilyen csajok szeretik az ilyesmit. Nagyon nem tudsz mellé lőni vele szerintem.
7/10 anonim válasza:
Előző vagyok.
bizsutanya.hu-n tök jókat láttam. Írd be google keresőbe punk karkötő női, kiad jópárat. Még nekem is tetszenek, pedig nem vagyok punkos. :)
8/10 A kérdező kommentje:
Ez jó ötlet, köszi
2017. nov. 17. 20:07
9/10 anonim válasza:
Vannak felnőtt színezők, talán lekötné, ha szeret rajzolni
10/10 anonim válasza:
Ha szeret rajzolni menj el a művészellátóba és egy jobb ceruza készlette tollal ha megleped tuti örül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!