Mit tegyek ha én mindenkinek vásároltam ajándékot mindig, de születésnapomra én nem kaptam semmit?
Figyelt kérdés
2017. nov. 19. 10:39
1/9 anonim válasza:
Fogd fel tanulópénznek és vond le a következtetést: te nagyobb ügyet csinálsz belőle, vagy csak többre értékeled őket, mint ők téged. Jövőre ennyi gonddal kevesebb..
2/9 anonim válasza:
Sajnálom :( én is így járok mindig. Mondanám, hogy ne adj nekik semmit, én is megfogadtam, de a természetemben van, hogy kedves legyek másokkal és figyeljek rájuk. Erről leszokni ugyanolyan nehéz, mint a rossz tulajdonságokról.
3/9 anonim válasza:
Azokra az emberekre koncentrálj, akik veled szemben is figyelmesek.
4/9 anonim válasza:
Évekig vettem mindenkinek ajándékot, mindenkinek a kedvére valót szülinapjára, én sosem kaptam vissza... Ott álltam le, amikor kerek szülinapom volt és vastagon tettek rám. A következő évben semmit sem készítettem, onnantól olyan volt a fogadjIsten, mint az adjonIsten. Lett is sértődés belőle, sőt, az orrom alá dörgölték hogy : volt ám szülinapom... mondtam, tudom, nekem is volt ám!!! Arra persze jött a hallgatás.
Máshogy nem lehet ilyenekkel, ne törd magad, felesleges.
5/9 anonim válasza:
Az emberek ilyenek, kétszinüek, addig vagy jó nekik csak amíg adsz, utána már tesznek rád... Mindig csak olyanoknak adj akik neked úgyanúgy vissza adják,
6/9 anonim válasza:
Ha csak azért adsz, hogy visszakapj, az nem ajándék, hanem ÜZLET!
7/9 anonim válasza:
Ha ez zavar, akkor te miért veszel mindig????
Akkor már az első alkalom után, neked sem kellett volna.
Egyébként is a sok-sok ajándékozás terhes is lehet. Bőven elég, ha szóban felköszöntöd azt, akit szeretnél. A lényeg, hogy gondoltok egymásra, nem az ajándékozás.
8/9 anonim válasza:
Az emberek önzöek, nem törödnek és nem is figyelnek másokra. Ezek után, ne vegyél nekik semmit, nem érdemlik meg, nem vagy nekik olyan fontos ahogy láttom, ha pedig megemlitik, te is szépen mond el.Hiszen itt nem te vagy a .... hanem ők. De remélem , ezek után is ilyen jó ember leszel, és mind ez nem add majd okot arra , hogy megváltozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!