Kínos recept könyvet ajándékozni a karácsonyi húzáskor lány osztálytársnak?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy vennék neki egy receptkönyvet (azt hiszem van Jamie Oliver-nek egy olyan, hogy Superfood minden napra), mert mindig egészségesen eszik, és szerintem nála ennek úgymond kultusza van. Szerintetek gáz receptkönyvet ajándèkozni. Esetleg milyen más ötletetek lenne?2017. nov. 18. 21:50
1/5 anonim válasza:
Ha neki fontos az egészséges étkezés, és kifejezetten ilyen receptkönyvet veszel neki, akkor igen, szerintem örülni fog. Bár jó lenne tudni, érdekli-e a főzőcskézés, vagy szokott-e egyáltalán csinálni bármit. Én imádok enni, imádom a jó ételeket, de szinte sosem főzök, én nem örülnék.
2/5 A kérdező kommentje:
Igen, ő nagyon sokszor szokott főzni, és eléggé fontos neki ez az életmód. Viszont most tudtam meg, hogy vegán,vega, illetve paleo. Vagyishogy ez a három váltakozik az étrendjében. Vajon így milyen választás lehet a köny neki?
2017. nov. 24. 16:06
3/5 anonim válasza:
Ha nem vagy biztos abban, milyen étrendet követ, könnyen mellényúlhatsz. Én akkor már inkább vennék valami kiegészítőt az egészséges kajákhoz, pl.: szép ételtároló, Bento box, kulacs, termosz stb.
4/5 anonim válasza:
Én pedig sok-sok vegánnal körülvéve állítom, hogy nincs szigorú étrendkövetés általában, csak kizárólag akkor, ha valamilyen vallás miatt nem eszik húst az illető. Ha "csak" egészségügyi szempontjaik vannak, kifejezetten nyitottak a különböző irányzatokra és nem lehet mellélőni, biztosan találni fog izgalmas dolgokat egy húst nélkülöző szakácskönyvben, pl. egy ilyenben: [link] Akár még egy nyersételes ("élő ételek") szakácskönyv is érdekes lehet.
De vehetsz neki pár izgalmas salátaolajat, ezek nagyon egészségesek és sokfélét lehet kapni, pl. jó márka és tetszetős üvegben van a Solio: [link] Ha többfélét szeretnél, 1 dl-s kiszerelésben kicsit olcsóbbak.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, szerintem maradok a receptkönyvnél, de utánanézek alaposabban vegán, vega vagy hasonló fajtáknak!:)
2017. dec. 3. 08:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!