Ti mennyit költötök egy-egy csaladtag szülinapi és karácsonyi ajándékára?
Csak a szűk családban ajándékozunk. Két szülő és egy nálam 1 évvel idősebb testvérem van. Meg persze az akutális párom ha éppen van.
A karácsonyi ajándékot általában 30 000 Ft / fő-re szoktam beosztani a szüleinapi pedig nagyon függ attól is, hogy kinek mi kell. Például a tavaly tönkrement a nővérem telefonja így vettem neki egy iPhone SE-t, de normálisan az is 30 000 Ft körül szokott lenni. A páromat pedig tavaly karácsonyra egy nyaralással leptem meg amire januárban közösön mentünk.
Keresetem nem írnám le csak annyit, hogy az átlagfizetés többszöröse. Saját vállalkozásom van.
22F
Eddig nem dolgoztam, most lett nem reg meg az elso munkahelyem, igy csak tervezett osszeget tudok mondani. Nem szeretnek fejenkent 2-3 max 4 ezernel tobbet kolteni. Szamomra nem arrol szol a karacsony, hogy horribilis osszegeket koltseg rokonokra azert, mert karacsony van. A fizetesem atlag. Ha tobb lenne, akkor is nagyon max egy tizest szannek fejenkent.
21L
Csak a legszűkebb családban ajándékozunk. 3 embernek veszek ajándékot. Az összeg változó. Kinézek, kitalálok valamit, nem úgy gondolkodom, hogy akkor x összeget mindenképpen el fogok költeni. Általában 5-25 ezer körül/fő veszek valamit.
Amikor fiatalabb voltam, tanultam vagy épp elkezdtem dolgozni, én nem tudtam ennyit költeni. Pár 1-2 ezer forint/fő volt akkor a keret.
Csaladban megallapodast kotottunk mennyit koltunk egymasra de mindenki tullepi altalaban. Ez olyan fejenkent 20-60.000.- lehet.
A paromra kb 50-100 korul koltok. Barataimra 10-20-at.
Ez atlag, egyeb esetben elterhet ha exta dolgokat talalunk ki egymasnak vagy osszedobunk valami nagyobbra.
Középosztálybeli fizetés, jó megélhetés jellemzi az életem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!