Ez jó ajándék lesz?
Figyelt kérdés
Fiú ismerősömmel kb akkor fogunk találkozni mikor szülinapja lesz. Néhány nappal előtte, vagy utána, esetleg pont aznap.
Egy aprósággal készültem. Ez túl apró ajándék? Vagy nem elég fiús? Esetleg pont jó?
Ezt a csokit így árulják a boltban. Díszes dobozkában van, masnival a tetején. A dobozka kb 4-5cm nagy, fiús színűt választottam, benne 4 db bonbon van.
Ennyi elég? Nem lányos ajándék?
(Én lány, ő fiú)
2017. okt. 24. 16:47
1/3 anonim válasza:
Szeritem teljesen jó, ne görcsölj rá. :) A csokit mindenki szereti. Az, hogy milyen csomagolásban van, nem túl fontos, oké, nyílvan ne legyen babarózsaszín (csak ha szereti ?) de bem hiszem, hogy pont azt nézné.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi. Akkor nem kevés ennyi ajándék?
2017. okt. 24. 18:31
3/3 anonim válasza:
Jó lesz!
Hidd el,nem az számít mit adsz, hanem az, hogy gondoltál rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!