Mit vegyünk párom 3 éves kisfiának novemberi szülinapjára és karácsonyra? Külön élnek. Esetleg egy jó üzlet, website?
Nem vagyunk jók ajándékötletekben. Főleg hogy a szülinapja is télen van, így pl a kinti kerti játékok kiestek a körből.
Nagyon szeretne egy kisbiciklit de a tél miatt megint csak nem tudja használni most..
Élénk, beszédes kisfiú, szereti az autókat,tűzoltó,mentő,rendőr,kamion.
Szereti a dínókat, szuperhősöket, szeret festeni, kirándulni, parkba menni.
Ha tudtok egy jó weboldalt ajándékötletekkel, nem extra magas árakkal, az is jó segítség lenne.
Köszi
Azért mert télen van a szülinap vagy karácsony, még lehet venni neki "nyári" játékokat.
Nyugodtan lehet venni biciklit, mellé olcsóbb játékautókat. A biciklit majd használja ha bejön a jó idő.
Szerintem nyugodtan lehet bicikli.
Gondolom, novemberben, decemberben is kimennek az utcára, udvarra. Ha nincs hó, simán lehet biciklizni. És novemberben még nem igazán szokott lenni. Úgyhogy szerintem az jó lenne a novemberi szülinapra.
Nekem a fiam olyan dolgokkal szeretett játszani, amivel én is (fúrógép, csavarhúzó, stb) :)
Mi egy kis akkus csavarbehajtót vettünk neki. Kapott csavarokat meg egy gerenda darabot, hogy csavarozgasson :)
De lehet valami különleges mesekönyvet, vannak névreszóló egyedi mesekönyvek, ahol ő a főszereplő.
Vagy valami sporteszközt. A legtöbb gyerek szeret labdával játszani, decathlonban lehet venni mini kosárlabdát, ami nagyon jól pattog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!