Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Mit adjak a barátom 20....

Mit adjak a barátom 20. szülinapjára ajándékba?

Figyelt kérdés

November közepén lesz a párom 20 éves, és gáz vagy sem de fogalmam nincs mit adjak neki. Nemsokára leszünk 1 éve együtt és úgy jött össze hogy eddig még sem születésnap névnap karácsony nem esett bele a kapcsolatunkba tehát nem kellett komolyabb ajándékot vennem, csak néha apó dolgokkal megleptem. A baj az, ami miatt nem tudom, hogy mit adjak neki, hogy nem szereti a cuki vagy romantikus ajándékokat, tehát a közös póló meg fényképes párna meg fotóalbum és társaik szóba sem jöhetnek. Nem szereti a “nyálaskodó” (ahogy ő nevezi) ajándékokat, így semmiféle gyertyafényes vacsi vagy fürdő nem lehetséges opció. Gondolkodtam valami használati tárgyon is, mert előző barátaimnál ezek beváltak mint pl elektromos grillsütő(mert szeretett főzni) vagy nagy dobozos fehérjepor(mert edzeni járt), de ilyen téren meg mindent megkap a szüleitől, tehát nagy örömet nem okoznék ezekkel. Egy üveg piát és hasonlókat megint nem fogok neki venni, mert szeretném, ha kicsit olyan lenne az ajándék, hogy ne kaphassa ezt akár bármelyik haverjától is, hanem kicsit szívhezszólóbb legyen.

Valamelyikőtöknek nincs hasonló beállítottságú barátja? Valakinek valami ötlet esetleg?

2017. okt. 19. 11:25
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja és az sem jó, hogy sütit vagy tortát sütök neki, mert semmilyen édességet nem szeret :D
2017. okt. 19. 11:31
 2/4 anonim válasza:
100%

Például.

[link]

2017. okt. 19. 12:28
 3/4 anonim válasza:
49%
Engedd az anált.
2017. okt. 19. 20:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Én ugyan kicsit később kaptam, de korábban is örültem volna egy íjnak. Bár nem tudom másnak is tetszik-e az íjászkodás, de gyerekkorában szerintem minden fiú csinált/volt neki. Nagyon szép íjakat lehet már kapni. Több olyan híres íjkészítő van hazánkban is, aki gyönyörű íjakat készít emberre szabva. (semmi közöm nincs semmi nagymagyar szarsághoz, csak íjászkodni szeretek :)
2017. okt. 26. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!