Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Könyv árának "letakarása"?

Könyv árának "letakarása"?

Figyelt kérdés
Vettem ajándékba könyvet testvéremnek viszont kicsit drágább a szokásosnál (ami köztünk megszokott) viszont nagyon megakartam neki venni. De attól tartok hogy ha meglátja az árát akkor ő is hasonló értékben akar majd venni nekem, viszont tudom hogy neki nincsen annyi pénze. Hogyan tudnám úgy letakarni az árát hogy a könyv ne vesszen esztétikai értékéből? Vagy lehetetlen? Vajon ha mondom neki hogy semmiképp ne nézze meg az árát, nem fogja? (tudom hogy én ismerem, de azért mégis..) Mondjuk még így is véletlen megláthatja. :/ Vagy ha meglátja hazudjam azt hogy leárazva vettem? Előre is köszönöm a segítséget.!

2017. aug. 2. 20:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
36%

Könyvesboltban dolgozom, mi árazóval egy üres fehér cetlit szoktunk rányomni. Ha még átlátszik akkor többet.

Sose rongálnék könyvet alkoholos filccel.

2017. aug. 3. 10:26
 12/15 anonim ***** válasza:

Én is fekete alkoholos filccel szoktam. Ha elsőre átüt, akkor átmegyek rajta többször.

Vagy le is lehet ragasztani valamivel. Kis szigszalag darab, valami jópofa kis matrica.

2017. aug. 3. 11:55
 13/15 anonim ***** válasza:
11-es, azért ez rohadtul nem firkálás kategória. Fehér alapon fekete árat pedig 2-3 árazó matricával lehet csak eltüntetni. Ennyi réteg ragasztás sokkal csúnyább, mint egy ugyanolyan színnel kis sávot csinálni a könyvön.
2017. aug. 3. 16:34
 14/15 anonim válasza:
100%
Én is mindig fekete alkoholos filctollal szoktam 1 maximum 2 vonallal áthúzni. Nekem mindig tökéletesen elfedi.
2017. aug. 4. 16:28
 15/15 A kérdező kommentje:
Hihetetlen, de ma megérkezett a könyv és nem nyomtatva volt az ár rajta, hanem egy árcádula volt ráragasztva. :D
2017. aug. 5. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!