Könyv árának "letakarása"?
Figyelt kérdés
Vettem ajándékba könyvet testvéremnek viszont kicsit drágább a szokásosnál (ami köztünk megszokott) viszont nagyon megakartam neki venni. De attól tartok hogy ha meglátja az árát akkor ő is hasonló értékben akar majd venni nekem, viszont tudom hogy neki nincsen annyi pénze. Hogyan tudnám úgy letakarni az árát hogy a könyv ne vesszen esztétikai értékéből? Vagy lehetetlen? Vajon ha mondom neki hogy semmiképp ne nézze meg az árát, nem fogja? (tudom hogy én ismerem, de azért mégis..) Mondjuk még így is véletlen megláthatja. :/ Vagy ha meglátja hazudjam azt hogy leárazva vettem? Előre is köszönöm a segítséget.!2017. aug. 2. 20:48
1/15 anonim válasza:
hogy van ráírva a könyvre? Nyomtatva az első lapra?
2/15 A kérdező kommentje:
Igazából még nincs nálam a könyv mert rendeltem, de valószínűleg a hátulján lesz, csak azért mégis mi van ha megnézi. :/
2017. aug. 2. 21:22
3/15 anonim válasza:
Én fogtam egy tollat és nem túl csúnyán kiszíneztem azt a pici részt.
4/15 anonim válasza:
Vagy valami festékkel és egy sablonnal egy téglalap mintába úgyesen lefested és mintha valami díszítő dolog lenne. :)
5/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket, akkor mégiscsak lefogom festeni. :)
2017. aug. 2. 22:03
7/15 anonim válasza:
Fekete filc szépen eltünteti. Amúgy meg, ha annyira akarná akkor a neten is simán ki tudja keresni a könyv árát.
8/15 anonim válasza:
Az alkoholos filc alatt sokszor látszódik az eredeti írás, hiszen az mégis nyomtatva van, és hiába fekete a filc, attól még lehet, hogy látszik.
Ha te is így járnál, akkor esetleg vehetsz papírírószer boltban olyan papír szalagot, aminek ragasztós a hátulja. És akkora méretben levágsz egy darabot, mint a könyv ára, és ráragaszthatod.
Több soron az alkoholos filc azért nem jó, főleg, ha fényes a borító, mert a második réteg összecsíkozza az elsőt, és az csúnya. Ha pedig papírborítású, akkor ha túl sokat satírozod, nagyon beissza a papír, és szétterjed a folt.
9/15 anonim válasza:
Ha olyan joba vagytok miert fontos az h ne lassa az arat? Ha nincs penze ugy se fog ilyen dragat venni, szerintem gazabb ha osszefirkalod a konyvet....
10/15 anonim válasza:
Szerintem túlbonyolítod. Vegyél egy olyan széles hegyű fekete alkoholos filcet, és egy egyenes fekete sávval (akár vonalzó mellett, csak ne folyjon alá) átfested a számot. Ha akarja, úgyis megtudja, de ebből láthatja, hogy te nem akartad az árat az orra alá dugni, tehát nem vársz el hasonló értéket ajándékba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!