Milyen ajándékot vegyek egy 13 éves lánynak?
Figyelt kérdés
Tudom tudom.. én ismerem de mar nagyon rég találkoztunk és ő is szokott ilyen kis ajándékot venni és így én is szeretnek neki valamit venni! Mivel ő ez a kicsit fiúsabb lány ezért nehezen tudok neki ajándékot találni.. remélem tudotok segíteni! Előre köszi a válaszokat!2017. júl. 20. 21:42
1/7 anonim válasza:
-Valami olyan könyv, ami passzolna az ízléséhez?
-Mozijegy kettőtöknek
-Szép toll, hozzáillő kis jegyzetfüzettel
-Felső, poszter a kedvenc bandájáról, ha van mondjuk
2/7 anonim válasza:
Ha sokat ér számodra, akkor telefont, fülhallgatót, laptopot vehetsz, de ha nincs annyi pénzed akkor jó ötlet lehet az edzőterem belépő, olcsó bicikli, gördeszka.
3/7 anonim válasza:
Az első kettő kb. leírta, de ha fiús akkor vehetsz neki boxkesztyűt is, mostanság divat, hogy mindenki küzdősportolni jár.
5/7 anonim válasza:
Milyen alkalomra? Csak úgy? Valami vagány lemosható tetkót!
6/7 anonim válasza:
-sportra beíratnám
-könyv
-zene
-csigaszerű játékizé
7/7 anonim válasza:
Az előző jól mondja: csigaszerű játékizé! Minden korosztálynak megfelelő. Én is tartok egyet. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!