Milyen elegáns ajándékot adnátok olyan lánynak, aki nem szereti a virágokat?
Figyelt kérdés
És tényleg nem. A rózsàt sem. Össze vagyunk veszve és szeretném meglepni,amikor jön haza,de üres kézzel nem állítanék oda,rögtön a virágra tudok gondolni, nincs más ötletem..2017. jan. 12. 14:33
1/14 anonim válasza:
Kicsit sablonos, de bonbon? Vagy (mondjuk nem elegans) hazi suti sajat kezuleg? Vagy valami romantikus: egy masszazs, masszazsolajjal, illoolajas parologtatassal? Vagy meghivni ot egy jo etterembe?
2/14 anonim válasza:
Én sem szeretem a virágot.
A csokit annál jobban!
3/14 anonim válasza:
Kaja :D Engem mindig azzal lep meg a párom, és én nagyon örülök neki.
4/14 anonim válasza:
Csoki vagy csinálj neki vacsit.
5/14 anonim válasza:
Tényleg a kaja a tuti. És nagyon aranyos tud lenni, ha te sütsz neki valamit. Mondjuk browniet. Az nagyon finom. Huh.
6/14 anonim válasza:
Èdesség, de ne a szokásos ronda bonbonok.
Valami jó minöségü csoki, vagy valami amit szeret.
7/14 anonim válasza:
Ez lehet, hogy neked már túl romantikus, dw írhatnál neki egy versikét...lehetne humoros-romantikus jó sok rímmel, amiben elbagatellizálod azt, amin összekaptatok!
8/14 anonim válasza:
Édesség szerintem is jó ötlet. De az fontos, hogy a kedvence legyen. Kedvenc csokija, kedvenc bonbonja vagy kedvenc cukrászdai sütije.
Ebből érezni fogja, hogy figyelsz rá, ismered.
Szóval ne csak úgy találomra vigyél valami édességet, hanem személyre szólóan.
9/14 anonim válasza:
Utolsóval egyetértek, nekünk elég rosszul szokott esni ha a barátunk olyannal akar meglepni amiről nagyon jól tudja hogy nem szeretjük, mert úgy érezzük nem figyelt ránk mikor beszéltünk vele.
10/14 anonim válasza:
Ekszer! Ez lehet ez ezust karlanc is, par ezerert szepet kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!