Levél mellé kiegészítés?
Barátom szülinapjára úgynevezett open when ... leveleket csinálok, ami azt jelenti hogy akkor kell kinyitnia ha igazzá válik. Pl.: Nyisd ki ha hiányzom, nyisd ki ha rossz napod volt. És mindegyik levél mellé tettem valami apróságot: keresztrejtvény, fényképet...
De a "nyisd ki ha veszekedtünk" levél mellé nem jut semmi eszembe. Szerintetek mit lehetne amellé tenni?
Én valami olyan ajándékot tennék bele, ami közös élményre emlékeztet, hogy ne felejtse el, hogy a jó dolgok fontosabbak, a veszekedést megoldjátok. :)
Ilyesmire gondolok, hogyha pl. kávézóban voltatok először randizni (vagy először megcsókolt, akármi), akkor a kávézóból származó csomagolt cukor, szalvéta, teasüti, szóval valami ami onnan való. Vagy mondjuk ha mozihoz köt hasonló emlék, akkor egy bármikor felhasználható mozikupon, hogy randizzatok egyet, béküljetek ki... ilyesmi. :)
Teasüti? Amúgy közel jársz, a csokoládé jó, mert boldogság hormonokat termel, tehát boldog lesz tőle, mikor nem az. Lehetne valami tömény alkohol is, csak az a baj... hogy az nem fér bele egy borítékba.
Teasüti... nekem csak ez jár a fejemben... belegondoltatok abba, mi lesz, ha hónapokig nem vesznek össze, aztán a csaj meg kinyitja a borítékot, és ott lesz egy ku*va kemény teasüti. Aha, majd biztos szeretni fog, ha kitörik a foga.
Utolsó, saját élményekből indultam ki, ahová mi járunk, ott kávéhoz, teához, mindenhez adnak ilyen aprósüteményt, ezek egyesével vannak becsomagolva. :)
Ezeknek a vackoknak pont az a jó tulajdonsága, hogy jó hosszú szavideje van. :)
Azért írtam több példát, mert nyilván kávézónként változik, hogy mi a helyre jellemző. :) Saját szalvéta sincs pl mindenhol. :)
Levél mellé kiegészítés?
Persze! Fa!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!