A férfiaknak mit lehet venni?
Az én férfi ismerőseim örülnek bárminek, amit szeretettel adnak nekik.
Ne általánosíts; undorító dolog. A "férfiak" nem egy homogén kategória.
Igen, en is inkabb a hasznalati targyakat szeretem. En mindig ugy voltam vele hogy vagy szantam arra idot hogy atgondolt, hasznos ajandekokat vegyek, vagy ha ez nem jott ossze, akkor penzt adtam.
Ha van az "emberednek" valami hobbija, akkor vegyel neki azzal kapcsolatos cuccot. En a batyamnak pl. egy autos porszivot vettem, amit a szivargyujtora radugva tud majd hasznalni. Allandoan az autojat matatja, szoval szerintem orulni fog neki. Apam kapott egy gofrisutot (sokszor eszi reggelire), egy gyrostokmanyos furot (mert allandoan amiatt morog hogy elhagyja a tokmanykulcsot), meg egy kis JBL vezetek nelkuli hangszorot, hogy ha megy horgaszni akkor ne a telefonjarol kelljen zenet hallgatni.
Amiket altalaban szoktam kerdezni magamtol ajandekvasarlas elott: mire lenne szuksege? Mi az, amit sokszor tudna hasznalni? Mi az, amirol mondta hogy szeretne? Mi az, ami konnyebbe tenne az eletet?
Az ilyen kis porfogo csecsebecseknek, barmennyire is cukik sokszor es szeretettel adjak, szerintem nem sok ertelmuk van. Penzkidobas, es igazabol sajat magadat nyugtatod meg vele, hogy "jol van, neki is vettem valamit".
Hát vannak férfiak, akiknek tényleg nem lehet jót venni, ilyen az én apám. 40 éves vagyok, de még olyan nem volt, hogy ne azt mondta egy volna, hogy "jó ez, de.....". Ajándékutalványt kap meg egy üveg pálinkát, aztán vegyen rajta amit akar, bár már azt is megkaptam, hogy 10 ezerből mit lehet venni?
Szerencsére a tôbbi ismerősöm mindig örül. Praktikus dolgokat szoktam venni.Figyelem, hogy mire lenne szüksége, mit szeretne, mi a vágya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!