Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Még mindig nem tudom mit...

Még mindig nem tudom mit adjak barátnőmnek?!

Figyelt kérdés

9 hónapja vagyunk együtt. Már november óta folyamatosan töröm a fejem, hogy mit vegyek neki, de az idő múlásával csak egyre bizonytalanabb vagyok. Az volt az ötletem, hogy kap egy szép tájképes puzzle-t, amit együtt kirakhatunk, tudom hogy szeret kirakózni. De közben megtudtam, hogy én egy órát kapok tőle, ami kb 30.000 ft. Innentől kezdve teljesen elvesztem, úgy érzem nem lenne elég a puzzle. Ma egész nap a boltokat jártam, de semmi sem tetszett igazán.

Holnap délelőtt még elmehetek boltba, és van kb 15 ezer forintom.

Szerintetek mit vegyek neki?

2016. dec. 23. 18:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Ékszer ugrott be elsőnek, 15ezerért már egész szépet találhatsz.
2016. dec. 23. 19:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Egy kedvenc bandás poló is lehetne az ajándékban, esetleg parfüm, virág, bár ezek mind sablonosak.
2016. dec. 23. 19:40
 3/5 A kérdező kommentje:

Parfümöt kap tesójától, kedvenc együttese meg nem igazán van...

Első! Ékszert mit lehet? Gyűrű gondolom kizárva. Nyaklánc? Fülbevaló?

2016. dec. 23. 19:43
 4/5 anonim ***** válasza:
nyaklánc vagy karkötő ideális lenne szerintem. Ezüst vagy arany ékszereket látsz rajta többet? Olyat vegyél te is. A boltban segíteni fognak az eladók valami szépet találni ne aggódj! tuti örülni fog. Esetleg még wellnesre fizethetnél elő kettőtöknek. Foglalsz egy szobát 1-2 napra valamilyen fürdő közelében az is egy nagyon jó ötlet és emlék is egyben. 15 ezerből 1 éjszaka+a belépő simán kijön szerintem, csak jó szállást kell keresni :D Remélem sikerrel jársz, boldog karácsonyt!
2016. dec. 23. 20:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Első vagyok, bár már válaszoltak helyettem :). Nyaklánc, karkötő, fülbevaló igen.
2016. dec. 23. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!