Mit adjak barátnőmnek karácsonyra? 14/L 14/L
Figyelt kérdés
Szeret zongorázni, csokit enni, gépezni, játszani. Kedvenc játéka a minecraft. Az ajándékcsomagjába mindenképp rakok csokit, de ezen kívül semmi ötletem. :(2015. nov. 8. 11:37
1/2 pankuci2001 válasza:
Nemtudom hol laksz de a kozeledben biztos van valahol egy nagy bevasarlo kozpont itt nalam pl az allee na bemesz es veszel valamilyen ertekben neki egy xy ajandekutalvanyt amit abban a bevasarlokozpontban arra kolt amire akar igy olya n ajandekot kap toled amilyet szeretne es nem kell attol tartanod hogy nem megfelelot vettel.melle teszel egy csokit meg valami minecraftos kis ütyürmütyürt es nagyon fog orulni. 14l
2/2 anonim válasza:
A Minecraftról jut eszembe: valamelyik nap láttam a könyvesboltban, hogy árulnak Minecraftos könyveket. Nem tudom, ezek megvannak-e neki, vagy szeret-e egyáltalán olvasni, de ha esetleg egy ilyet vehetnél neki meg egy tábla csokit mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!