Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Mit adjak barátnőmnek karácson...

Mit adjak barátnőmnek karácsonyra? 14/L 14/L

Figyelt kérdés
Szeret zongorázni, csokit enni, gépezni, játszani. Kedvenc játéka a minecraft. Az ajándékcsomagjába mindenképp rakok csokit, de ezen kívül semmi ötletem. :(

2015. nov. 8. 11:37
 1/2 pankuci2001 válasza:
Nemtudom hol laksz de a kozeledben biztos van valahol egy nagy bevasarlo kozpont itt nalam pl az allee na bemesz es veszel valamilyen ertekben neki egy xy ajandekutalvanyt amit abban a bevasarlokozpontban arra kolt amire akar igy olya n ajandekot kap toled amilyet szeretne es nem kell attol tartanod hogy nem megfelelot vettel.melle teszel egy csokit meg valami minecraftos kis ütyürmütyürt es nagyon fog orulni. 14l
2015. nov. 8. 11:44
 2/2 anonim ***** válasza:
A Minecraftról jut eszembe: valamelyik nap láttam a könyvesboltban, hogy árulnak Minecraftos könyveket. Nem tudom, ezek megvannak-e neki, vagy szeret-e egyáltalán olvasni, de ha esetleg egy ilyet vehetnél neki meg egy tábla csokit mellé.
2015. nov. 9. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!