Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Mit vegyek a 15 éves barátnőmn...

Mit vegyek a 15 éves barátnőmnek karácsonyra? 17/F

Figyelt kérdés
Tudom ilyenkor jönnek a kérdések mit szeret stb. De bármilyen NORMÁLIS ötletre kíváncsi lennék ami megfelelne egy 15 éves szépségnek :). Ha lehet ne legyen olyan drága!

2014. nov. 28. 23:40
 1/7 anonim válasza:
magamból indulok ki, szóval azt mondom könyv (de nem tvájlájt meg ilyen mocskok, no offense), édesség, parfüm. Attól függ mi számít drágának, de például a body shopban egész korrekt áron vannak mindenféle gyümölcsillatú meg csokis parfümök, én ennyi idősen biztosan örültem volna az ilyesmiknek.
2014. nov. 29. 03:43
 2/7 anonim válasza:

Parfümöt, valamilyen megfizethető, de jobb minőségű ékszert. Mondjuk egy nyakláncot :)

Esetleg belépőt ha lesz a közeljövőben olyan koncert/ bármilyen esemény, ami nagyon érdekelné

2014. nov. 29. 08:57
 3/7 bori1107 válasza:
Szerintem egy parfümnek, könyvnek, vagy egy aranyos sapkának/sálnak örülne :)
2014. nov. 29. 15:04
 4/7 anonim válasza:
Szerintem egy párna amin egy közös képetek van, nagyon jo ajándék :)
2014. nov. 29. 18:14
 5/7 anonim ***** válasza:

párna, maci, karkötő, nyaklánc, bögre - én ezeket kaptam eddig és mindnek nagyon örültem :)

16L

2014. nov. 29. 22:18
 6/7 anonim válasza:
En a parfümtől óva intenélek, mivel lehet, hogy nem találod el az ízlését. Egyébként a többi ötlet jó volt. A karkötő pl. Jó ötlet lehet, mivel ha hordja, rád emlékezteti. Vannak jó kis regények, biztos találnál kedvére valót, ha szeret olvasni.
2014. nov. 30. 05:12
 7/7 anonim válasza:
esetleg valami olyan dolgot, amire tudod, hogy éppen szüksége van :) nem tudom mennyire szoktátok együtt járni pl. a ruha boltokat (nem sok párnál szokás az ilyesmi) de ha látod, hogy valami megtetszik ott neki, akkor azt is megveheted utólag, biztos kellemes meglepetés lenne neki és figyelmesnek tartana. egyébként egy szép sállal tényleg nehéz mellélőni, meg aktuális is. :) esetleg vegyél egy képkeretet, tedd bele valamelyik közös képeteket, ilyesmiket lehet, amúgy kb a szándék a lényeg a csaj szerintem bárminek örülni fog
2014. nov. 30. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!