Angyalkáztunk az osztályban és én egy fiút húztam ki és fogalmam sincs hogy milyen ajándékot adják neki. Tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Nem szabad boltban venni semmit csakis kézzel szabad elkészíteni az ajàndékot. Ja és a fiú 7-8éves. Kérlek vàlaszoljatok minél hamarabb mert holnaputàn ajàndékozàs. Elöre is köszönöm2016. dec. 22. 17:41
1/4 anonim válasza:
Nálunk ez vot a menő: egy nagy dobozban egy becsomagolt kisebb doboz, melyben egy becsomagolt még kisebb doboz...és az ötödik ilyen becsomagolt dobozban egyetlen dió. Nagy izgalom volt, mivel a dobozban valami zörgött.
2/4 anonim válasza:
Próbálj meg neki verset írni.
Liszt figurát is készíthetsz.
Szükséged lesz egy lufira amit megtöltesz liszttel és arra rajzolsz valamit. Mondjuk egy arcot.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget. Csináltam neki gipszből mikulás karácsonyfa díszt,origámiztam(karácsonyfa lett belőle) valamint írtam egy verset képszerkesztő el tettem rá hópelyheket és kinyomtattam. Köszönöm (:
2016. dec. 24. 10:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!