Barátommal 1 éve vagyunk együtt és nem soká itt lesz a szalagtűzője. És fogalmam sincsen mit vegyek neki. Van valami ötletetek? Focista, de nem tudom hogy egy focis cucc megfelelő lenne-e szalcsira. :c
Lehet hogy csak viccelt.
De ha szeretnél: gravírozott toll a nevével pl.
Vagy süti amit te sütsz, azt minden fiú NAGYON szereti a párjától.
Sokkal jobban fog neki örülni mint bármilyen pl édességnek amit veszel/anyukád/nővéred/nagymamád csinál.
Lehet hogy másra utalt, de ezt te tudod..... pl lehet azt várja hogy "ezalkalomból" először lefeküdj vele..
Vigyázz magadra azért.. meg nem akarok olyat mondani, ami nincs, nem tudom hogy ezt akarja-e!
Tényleg vigyázz nagyon magadra, nem tudom szűz vagy-e, de ha a nevedben azért van 98 mert 98-ban születtél, akkor még a mai világban is feltételezem, hogy az vagy.
Egy tanács, 20 éves lány vagyok, nem szűz:
a szűzesség olyan dolog, amiért senki se haragszik ha nincs, de életed párjának nagy örömet okozol vele ha neki adod. Még felhőtlenebb lehet a boldogság. (És szégyen nélkül mehetsz férjhez pl.)
Szóval érdemes szerintem várni vele, mindenképp megéri. Mellesleg az olyan fiúkat is lepattintja ha vársz, akik kedvesnek tűnnek, de tulajdonképp csak Azért vannak veled hogy lefektethessenek. Így lehet szelektálni is, aki igazán Téged szeret és Téged akar, nem csak élvezeteket valami jó csajjal, az akkor is melletted marad, ha erre nemet mondasz neki. Vagy ha emiatt elmegy, később meg fog keresni!!
Minden jót, remélem nem hangzott kioktatásnak, tényleg segíteni szeretnék ha ez áll a háttérben, de ne hari ha túlbonyolítottam és tényleg csak valami apróságot akar! :) :) :) Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!