Ti ha tusfürdőt kaptok ajándékba, mire gondoltok?
1. az illető nem tudott mást kitalálni
2. büdösnek tart titeket és ezzel céloz rá
3, Hogy az illető nem ismer, mert csak bioszappant használok :))
Egyébként szokás a tusfürdő ajándékozása, ha valaki nem tud jobbat kitalálni, akkor csak lekap a polcról egy ilyen karácsonyi díszpakkot, és meg van oldva.
Az is lehet, másra nem maradt pénze.
Szerintem ha valakit büdösnek tartanak, akkor inkább dezodort vesznek neki, mert hát hacsak nem két hetente fürdik, mástól csak nem lehet büdös :D
Mondjuk én elítélem az ilyesmit, ha valaki büdösnek érez, akkor ne célozgasson, hanem szóljon.
ha olyat amilyet használok és szeretek, vagy valami különleges márka parfümös okosságát, én azt gondolom, hogy figyelt rám , és olyat vett ami hasznos, és örülnék.
ha testápolót kapok, akkor viszont tudom, hogy figyelt az illető és direkt szemétkedik. mert sose használok, és csak rajtamrohad...
Dehogy gondolom, hogy büdösnek tart. Semmi baj azzal, ha ilyesmit ad.
Nyilván olyan fajtát szoktak adni, ami drágább/különlegesebb. Az ilyennek kifejezetten örülök, mert magamnak nem veszem meg, de szeretem az ilyesmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!