Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Srácok, nem gáz tusfürdőt,...

Srácok, nem gáz tusfürdőt, dezodort kapni ajándékba?

Figyelt kérdés
2015. dec. 10. 15:31
1 2
 1/13 anonim válasza:
34%

Dehogynem! Gáz,elcsépelt és sablonos!

Bár egy drága,minőségi parfüm (Nem DM akciós vacak!)az más tészta! Az mehet!

2015. dec. 10. 15:41
 2/13 anonim ***** válasza:

Én mindig örülök neki. Általában el is fogy, mire kapom az újabbat :)

22F

2015. dec. 10. 16:07
 3/13 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva nekem nem esik jól, ha valaki kényszeredetten ajándékot akar nekem adni, csak mert "illik", pedig egy cseppet sem ismer. Az ilyen ajándékok: "dísztárgyak" (még sosem sikerült olyat kapni, ami az én ízlésemnek megfelelő lenne), "hasznos" ajándékok és a tusfürdőcsomagok. Akkor már inkább az utóbbi legyen, az úgyis fogyóeszköz.
2015. dec. 10. 16:11
 4/13 anonim válasza:
Ha ilyesmit kapsz, az valószínűleg nem célzás (hacsak nem jó havertől kapod :-D ), hanem inkább egy gesztus, hogy szeretne valamit adni neked, de nem tudja, mivel kedveskedjen, és esetleg nem elég kreatív, hogy valami egyedit találjon ki. Szerintem nem bántó, ennyi a jelentése. Vagy elhasználod, vagy nem, minden esetre a szándék a fontos ;-)
2015. dec. 10. 16:26
 5/13 anonim ***** válasza:

Dezodorokat, parfümöt nem használok hiába adnak azt csak porosodik jobb esetben tovább adom. Tusfördő az jó annak Örülök, elhasználom. Axe nem túl drága vagy avonost szoktam kapni mamámtól annak jó az illata :)

De én egy tábla milkának is Örülök de nem várom el senkitől hogy adjon valamit mert ha nem...

2015. dec. 10. 16:30
 6/13 anonim válasza:
75%
Ha fújós dezodort ajándékozol az gáz /HAHAHAHAHA/
2015. dec. 10. 16:36
 7/13 anonim válasza:
100%
Szerintem nem, ez olyan "semleges" ajándék. Nem a legjobb de nem is rossz. Ajándék, örül neki az ember és kész. :)
2015. dec. 10. 17:07
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem annak a jele, hoyg gőze sincs róla, mit adjon.
2015. dec. 10. 17:34
 9/13 A kérdező kommentje:

Osztálykarácsonyról van szó, és eltaláltátok, fingom sincs mit szeretne az osztálytársam.. Bögrére gondoltam még, de körbekérdezősködtem az osztályban és minden második gyerek bögrét vesz. Marad akkor a tusfürdőcsomag, egy tábla csoki, és megpróbálok valami személyreszólót összedobni mellé, hogy ne legyen olyan "idegenkedős" az ajándék.

Köszönöm a válaszokat!

2015. dec. 10. 19:12
 10/13 anonim ***** válasza:

Ez valóban egy tipikus ajándék a fiúknak.

Ha ez segít, én anno (néhány éve) egy karácsonyi, zenélős nyakkendőt adtam egy ilyen ajándékozáskor a fiúnak, akit húztam. Vicces volt, mert szarvasos volt, és karácsonyi zenét játszott. :)

Tudtam, hogy sosem fogja felvenni, de mind viccesnek gondoltuk, és jó kedvünk lett tőle, így elérte a célját. :)

Egyébként vehetsz még neki naptárat is, mondjuk autósat vagy hasonlót, attól függően, mit szeret. :)

2015. dec. 11. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!