Srácok, nem gáz tusfürdőt, dezodort kapni ajándékba?
Dehogynem! Gáz,elcsépelt és sablonos!
Bár egy drága,minőségi parfüm (Nem DM akciós vacak!)az más tészta! Az mehet!
Én mindig örülök neki. Általában el is fogy, mire kapom az újabbat :)
22F
Dezodorokat, parfümöt nem használok hiába adnak azt csak porosodik jobb esetben tovább adom. Tusfördő az jó annak Örülök, elhasználom. Axe nem túl drága vagy avonost szoktam kapni mamámtól annak jó az illata :)
De én egy tábla milkának is Örülök de nem várom el senkitől hogy adjon valamit mert ha nem...
Osztálykarácsonyról van szó, és eltaláltátok, fingom sincs mit szeretne az osztálytársam.. Bögrére gondoltam még, de körbekérdezősködtem az osztályban és minden második gyerek bögrét vesz. Marad akkor a tusfürdőcsomag, egy tábla csoki, és megpróbálok valami személyreszólót összedobni mellé, hogy ne legyen olyan "idegenkedős" az ajándék.
Köszönöm a válaszokat!
Ez valóban egy tipikus ajándék a fiúknak.
Ha ez segít, én anno (néhány éve) egy karácsonyi, zenélős nyakkendőt adtam egy ilyen ajándékozáskor a fiúnak, akit húztam. Vicces volt, mert szarvasos volt, és karácsonyi zenét játszott. :)
Tudtam, hogy sosem fogja felvenni, de mind viccesnek gondoltuk, és jó kedvünk lett tőle, így elérte a célját. :)
Egyébként vehetsz még neki naptárat is, mondjuk autósat vagy hasonlót, attól függően, mit szeret. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!