Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Fiúk! Szerintetek örülni fog?

Fiúk! Szerintetek örülni fog?

Figyelt kérdés
A barátommal 1 hónapja lesz,hogy együtt vagyunk. Karácsonyra vettem neki egy nagyon szép képkeretet(nagyobb méretű,azthiszem valami gipszből van öntve,két kép jár bele és a az egyik kép tetején van egy öntött love felirat) ebbe beleraknám két jól sikerült fotónkat,ezen kívűl vettem neki egy tűzoltópalack alakú (tűzoltó :) ),egy emoji-s kulcstartót,ezen kívűl még támadt egy ilyen ötletem: egy díszesebb befőttes üvegre szép cimkét ragasztanék,kidíszíteném szépen és ebbe apró szív alakú papírfecnikre írnék 100 okot/dolgot amiért szeretem/amit szeretek benne. Plusz ugye valami finom dobozos csokoládé. Még mit vehetnék neki,mert én így elég apróságnak látom,hiába hogy az árban pont jó egy hónapod kapcsolathoz mérve. Ti örülnétek neki?

2016. dec. 19. 16:39
 1/6 A kérdező kommentje:
Tűzoltó palack alakú öngyújtót,idióta vagyok . Amúgy 16/l 18/f
2016. dec. 19. 16:43
 2/6 anonim válasza:

Őszintén?

Érteném mit szeretne, de nekem már az is elég ha velem van.

2016. dec. 19. 16:48
 3/6 anonim válasza:
Bár lány vagyok, szerintem örülni fog neki!
2016. dec. 19. 16:49
 4/6 anonim válasza:

De belegondolva nem túl sok ez egy kicsit?(ismét a #3-as válaszoló vagyok)

Egyet kell hogy értsek a #2-es válaszolóval

2016. dec. 19. 16:51
 5/6 A kérdező kommentje:
Én sőt hogy kevésnek érzem:/ Úgy érzem többet is megérdemelne
2016. dec. 19. 16:53
 6/6 anonim válasza:

Csak nem tárgyak formájában...

Nem értem meg mi ez a baromság, hogy minden csak pénzben lehet kifejezni...

Már a suliban is ezzel a sz@rsággal jönnek, hogyha tetszik neked valaki akkor névvel vagy névtelenül küldhetsz neki egy süticsomagot...

Kit érdekel?

Légy vele és töltsétek együtt, ez lenne a lényege, nem az, hogy mennyit is költesz mert az csak a korcs kaptártudatból jön...

2016. dec. 19. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!