Tobb éve vagyunk egyutt a parommal (41 éves). Mit adhatnék neki?
Nem iszik - ital kilőve
Dohanyzik, de cigit snassz
Muszaki, horgasz, sport cucc nem erdekli
DVD, konyv, nem erdekli
Auto, motor, lakas nincs
Közös élményt.
Egy utazás, koncert, színház, motorosszánozás, falmászás, városlátogatás, egy tökéletes nap... stb
Ferfiak vagytok?
Szinhaz, koncert, hosszuhetvege? Sajat keszitesu akarmi (ez fugg a korodtol, nemedtol - horgolas, kotes, vagy barmi)?
Én kb Veletek egy korú vagyok. Az mondjuk nagyon nem mindegy, hogy milyen alkalomra, de gondolom most a karácsonyról van szó.
- saját kötésű pulóver nálam az nagyon adja
- egy meglepi hosszú hétvége a gyerekek nélkül
- nekem pl egy nagy bekeretezett kép a családomról mindent vinne
- valami sexuális ínyencség kulturált és mindkettőn által tolerálható kereteken belül (valami új mutatvány az ágyban hogy egzaktabbul fogalmazzak)
- elektromos borotva, vagy ha szőrtelenít lent, akkor elektromos testszőrzet nyíró
- ha az öltözködésére szeret adni akkor egy minőségi ing egy hozzá passzoló nyakkendővel, vagy egy minőségi férfi parfüm, stb
Egyébként biztos hogy van valami hobbija, azon a területen kellene elgondolkodnod. Mit csinál a szabadidejében? Számítógépen játszik, vagy fórumokat olvas, vagy galambokat vadászik le a tetőről, vagy mi?
A párod férfi?
Gondolom, igen.
Pár ötlet:
parfüm
ruházat: ing, póló, pulóver, nyakkendő
élmény: színház, koncert, kiállítás, stb. jegy
És persze figyeld, hogy mikről beszél, biztosan van olyan, ami érdekli, amire vágyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!