Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Szerintetek sem illendő...

Szerintetek sem illendő ajándék egy 40 éves férfi számára?

Figyelt kérdés
A férjem nemsokára 40 éves lesz. Tudni kell róla, hogy szereti a játékokat, van is egy ps-ünk, amin sokat játszunk, ha elalszik a gyerek. Lehet ez felnőtt emberektől ciki, de jól esik néha egy kicsit kockulni :) Sokszor beszéltünk róla, hogy milyen jó lenne egy vadiúj konzol, xbox vagy ps, férjem legnagyobb vágya, a mozgásérzékelős, mert azzal tornázni is lehet (a fitness is egy közös hobbi). Én azt gondoltam ki, hogy a szülinapjára meglepném egy ilyennel. Anyuék ismerősét kértem meg, hogy segítsen, ő nagyon ért ehhez. A számát anyutól kértem el, s egy anyuékhoz közeli kávézóban beszéltem meg vele a dolgot. Teljesen boldog voltam, hogy tud ebben segíteni, mert a technikai részéhez nem igazán értek. Kávé után bementem anyuhoz, elneséltem neki, de teljesen lelombozott. Azt mondja ez nem egy 40 éves férfinek való, és amúgyis 40esre arany pecsétgyűrűt kell venni. A férjem nem hord ékeszert, csak órát, max karkötőt. Szerintetek is hülyeséget találtam ki? Meg ugyebár ez nekem is ajándék, együtt használnánk, lehet inkább olyan kellene neki, ami tényleg csak az övé. Anyu szerint az is gáz, hogy agy 3 éves fiú szüleiként ilyen vackokkal játszunk.
2016. nov. 28. 10:33
1 2
 11/17 anonim válasza:
100%

Szerintem nagyon jó ötlet tőled, hogy olyan ajándékot akarsz venni, ami tényleg tetszik neki. Nem valami snassz, átlagos dolgot, hanem olyat, amivel ketten is tudtok (sőt még a gyerek is) időt tölteni. Nincs olyan, hogy mit illik adni, ilyet még sosem hallottam, hogy pecsétgyűrűt...

Mi is szeretünk játszani, bár mi PC-n szoktunk. Párom biztos, hogy nagyon örülne, ha egy ilyen ajándékot kapna, mint amit te is kitaláltál. :)

2016. nov. 28. 11:32
 12/17 anonim ***** válasza:
Tényleg nem értem mit foglalkozol ennyit anyád véleményével, gondolom te is 40 körül vagy, már volt időd kiismerni. Én 35 vagyok és jóban vagyok az anyámmal, de ő nem is dumál bele a dolgaimba, mivel felnőtt vagyok. Öcsém 31, nemrég vett magának xbox-ot, nehogy már az anyám szóljon bele mire költse a fizetését, nyilván nem kommentálta, hogy mit vesz magának, de a névnapjára felesben vettünk neki hozzá egy játékot. Serintem alap, h olyan ajándékot kell venni aminek őrül az illető, ha pecsétgyürünek örül, akkor azt, ha xbox-nak akkor azt.
2016. nov. 28. 11:44
 13/17 A kérdező kommentje:
A gond az, hogy fiatalabb vagyok a férjemnél, én 29 vagyok. Anyu meg azt hiszi, a korom miatt nem tudom mi kell egy 40 éves férfinek, akivel már 7 éve együtt vagyok. Szerintem minden ember más, van aki már 25 évesen komoly mint a vakbélgyulladás, valaki meg még 70 évesen is imád mókázni (pl nagyim még simán leáll ugrálókötelezni a dédunokájával, imád velünk bohóckodni, míg anyum próbál komolykodni, addig mi nagyival poénkodunk, hülyéskedünk.
2016. nov. 28. 12:00
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Te jó ég. Mintha 40 évesen egy férfinak otthon kéne ülni és pipáznia egész nap, miközben újságot olvas... Na ne már... Már miért ne kapcsolódhatna ki valaki 40 évesen? Kell a szórakozás. Szerintem te pedig szerencsés vagy, hogy nem unalmas férjed van. Mennyi házasság tud ellaposodni mert a felek unalmassá válnak! Nem szabad. Tök jó hogy keresitek a kikapcsolódási lehetőségeket és az újdonságokat.

Szerintem nyugodtan vedd meg neki az ajándékot. Volt egy nő aki zoknit akart adni a férjének karácsonyra. Na az már gáz, mert nulla fantázia. Ez legalább egy olyan ajándék ami mutatja hogy igenis akarsz még izgalmat a kapcsolatotokba, és tényleg gondolsz a férjedre, nem elégszel meg egy unalmas ajándékkal.

2016. nov. 28. 12:15
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

12 évesen nagyon akartam volna egy nintendot, de anyuék már nagynak találtak hozzá.

Megismerkedtem férjemmel, nekin mindenféle konzolja Volt már 10 éve is.

Mikor kijlött a kineckt akkor egyböl azt kapta karácsonyra tölem.

A férjem amúgy imád 36 évesen legozni is. Most szülinapjára egy lego technik óriási helikoptert kapott.

Anyád tuti dobott volna egy hátast ettöl.

Anyósoméknál van férjemnek több lego Technik kamion, teherautója is... Egyiket a nyáron leejtette, és össze tört. Kikereste a dobozát(ami a padláson van), és a használatiát, és kB 2 hét alatt össze rakta. Ekkor hívott fel minket és közölte nagy büszkén, hogy neki is megy ez. Lehet, ha anyád anyosommal lenne barátnö akkor másképp gondolkodna.

2016. nov. 28. 13:44
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Manapság már egy 40 éves nem ül befásulva otthon. 100 évvel ezelőtt biztos kicsit más volt a helyzet, persze akkor is voltak egyéni különbségek, de ez egy lazább világ és szerintem anyud nem tud haladni a korral, ráadásul megkérdezned se kellett volna őt, 7 éves kapcsolatban, te tudod jobban, hogy mit akar a párod ajándékba, nem az anyád.
2016. nov. 28. 16:09
 17/17 A kérdező kommentje:
Én ugyan nem kérdeztem meg, az ismerősük száma kellett. Anyu azt kérdezte meg, mit akartam tőle.
2016. nov. 28. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!