Szerintetek sem illendő ajándék egy 40 éves férfi számára?
Szerintem nagyon jó ötlet tőled, hogy olyan ajándékot akarsz venni, ami tényleg tetszik neki. Nem valami snassz, átlagos dolgot, hanem olyat, amivel ketten is tudtok (sőt még a gyerek is) időt tölteni. Nincs olyan, hogy mit illik adni, ilyet még sosem hallottam, hogy pecsétgyűrűt...
Mi is szeretünk játszani, bár mi PC-n szoktunk. Párom biztos, hogy nagyon örülne, ha egy ilyen ajándékot kapna, mint amit te is kitaláltál. :)
Te jó ég. Mintha 40 évesen egy férfinak otthon kéne ülni és pipáznia egész nap, miközben újságot olvas... Na ne már... Már miért ne kapcsolódhatna ki valaki 40 évesen? Kell a szórakozás. Szerintem te pedig szerencsés vagy, hogy nem unalmas férjed van. Mennyi házasság tud ellaposodni mert a felek unalmassá válnak! Nem szabad. Tök jó hogy keresitek a kikapcsolódási lehetőségeket és az újdonságokat.
Szerintem nyugodtan vedd meg neki az ajándékot. Volt egy nő aki zoknit akart adni a férjének karácsonyra. Na az már gáz, mert nulla fantázia. Ez legalább egy olyan ajándék ami mutatja hogy igenis akarsz még izgalmat a kapcsolatotokba, és tényleg gondolsz a férjedre, nem elégszel meg egy unalmas ajándékkal.
12 évesen nagyon akartam volna egy nintendot, de anyuék már nagynak találtak hozzá.
Megismerkedtem férjemmel, nekin mindenféle konzolja Volt már 10 éve is.
Mikor kijlött a kineckt akkor egyböl azt kapta karácsonyra tölem.
A férjem amúgy imád 36 évesen legozni is. Most szülinapjára egy lego technik óriási helikoptert kapott.
Anyád tuti dobott volna egy hátast ettöl.
Anyósoméknál van férjemnek több lego Technik kamion, teherautója is... Egyiket a nyáron leejtette, és össze tört. Kikereste a dobozát(ami a padláson van), és a használatiát, és kB 2 hét alatt össze rakta. Ekkor hívott fel minket és közölte nagy büszkén, hogy neki is megy ez. Lehet, ha anyád anyosommal lenne barátnö akkor másképp gondolkodna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!