Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Szerintetek sem illendő...

Szerintetek sem illendő ajándék egy 40 éves férfi számára?

Figyelt kérdés
A férjem nemsokára 40 éves lesz. Tudni kell róla, hogy szereti a játékokat, van is egy ps-ünk, amin sokat játszunk, ha elalszik a gyerek. Lehet ez felnőtt emberektől ciki, de jól esik néha egy kicsit kockulni :) Sokszor beszéltünk róla, hogy milyen jó lenne egy vadiúj konzol, xbox vagy ps, férjem legnagyobb vágya, a mozgásérzékelős, mert azzal tornázni is lehet (a fitness is egy közös hobbi). Én azt gondoltam ki, hogy a szülinapjára meglepném egy ilyennel. Anyuék ismerősét kértem meg, hogy segítsen, ő nagyon ért ehhez. A számát anyutól kértem el, s egy anyuékhoz közeli kávézóban beszéltem meg vele a dolgot. Teljesen boldog voltam, hogy tud ebben segíteni, mert a technikai részéhez nem igazán értek. Kávé után bementem anyuhoz, elneséltem neki, de teljesen lelombozott. Azt mondja ez nem egy 40 éves férfinek való, és amúgyis 40esre arany pecsétgyűrűt kell venni. A férjem nem hord ékeszert, csak órát, max karkötőt. Szerintetek is hülyeséget találtam ki? Meg ugyebár ez nekem is ajándék, együtt használnánk, lehet inkább olyan kellene neki, ami tényleg csak az övé. Anyu szerint az is gáz, hogy agy 3 éves fiú szüleiként ilyen vackokkal játszunk.
2016. nov. 28. 10:33
1 2
 1/17 klopusz ***** válasza:
94%

Szerintem neked van igazad. Olyan ajándékot kell(ene) mindenkinek kapni, amire vágyik. Ha xBox-ra, hát azt. Kikapcsolódni is jó, kockulni, mozogni.

Szóval, ne hallgass senkire. Vedd meg neki, hagy örüljetek mindketten.

2016. nov. 28. 10:38
 2/17 anonim ***** válasza:
91%

??? mekkora marhaság már, hogy nem illik! főleg ha ez a vágya.

Mi is negyvenesek vagyunk, és mi is inkább magunknak vettük a mozgásérzékelős konzolt mint a gyerekeknek :D Aztán megy a nagy tánc, boling, stb rajta családilag, meg barátokkal. Meg az autóversenyek, stb. Vettünk rá aztán a gyerekeknek is játékot, fáradt hideg esős estéken nagyon jó az is. pedig mindenki szeret olvasni is pl, de mozogni meg kockulni is. Szerintem egy 70 éves embernek se hülyeség ha bírja ;) (igen, ismerek ennyi idős embert, aki abszolút techi, és bizony játszik is:) )

2016. nov. 28. 10:40
 3/17 anonim válasza:
81%

..én nem értem..az én anyám is folyton lelomboz..irigyek:(

Most nem tökmindegy neki???

Arany pecsétgyűrű, persze, a múlt században..vegyenek neki a szülei..

2016. nov. 28. 10:41
 4/17 anonim ***** válasza:
87%
Én olyan dolgokat szoktam ajándékozni, aminek tudom, hogy a szülinapos örülni fog és hasznát veszi! Az meg, hogy más mit gondol..kit érdekel? Nem más fog játszani helyette és nem is más hordaná azt a gyűrűt..akkor meg? Te ismered a legjobban, tudod mit szeret és mit nem. Erre alapozz amikor ajándékot veszel neki, ne arra, hogy más mit mond.
2016. nov. 28. 10:41
 5/17 anonim válasza:
100%
Szerintem ezzel semmi probléma nincs! Ha szereti hát hajrá!
2016. nov. 28. 10:43
 6/17 anonim válasza:
89%

Szerintem meg egyaltalan nem ciki. Az en apam imadja a disney mesefilmeket, es anno 8-szor eljott velem moziba es megnezte a Kis Hableanyt, es ugyanugy rohogott a poenokon 8-adszorra is, mint eloszor es magasrol lesz**ta, h emiatt barki is lenezte, vagy infantilisnek tartotta. A lenyeg, h o jol erezte magat es oromet szerzett a lanyanak. Egyebkent pedig tisztessegesen felnevelte apam mindket gyerket, akikbol normalis felnottek lettek :)

Attol, h a ferjednek van egy hobbija, ami nehany ember szerint komolytalan, nem kell elitelni. Szerintem vedd meg neki ;)

2016. nov. 28. 10:44
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha anyád hülye véleménye ennyire érdekel ennyi idősen, akkor vegyél arany pecsétgyűrűt!
2016. nov. 28. 10:45
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom! Arany pecsétgyűrű??? :D :D :D

Mi a te férjed? Cigány vajda?

A kedves anyukád a múltszázadi ötleteivel, inkább ne osztogasson tanácsot.

Vedd meg nyugodtan mit kitaláltál, nagyon jó ötletnek tartom.

Az én nagyapám anno a terepasztal szerelmese volt, minden alkalomra ahhoz kért mindenkitől valamit és még 82 évesen is ezzel lehetett neki a legnagyobb örömöt okozni.

2016. nov. 28. 10:46
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz vele, hogy mit mond. Én lány vagyok, de a barátom szeret ilyeneken játszani és én is. Számítógépen is olyan játékokat játszunk, amit ketten is lehet egyszerre. Én is gondolkozom, hogy veszek egy xbox-ot, ha már sikerült közös lakásba költözni, mert nagyon jó szórakozás. Sokkal jobb, mint tv-zni, azt csak bambulja az ember, de ez lehet vicces és szórakoztató is. Kinekt-en mi a táncolós játékkal szoktunk játszani (ismerősüknél van ilyen), nagyon jó kikapcsolódás és még meg is mozgat :) Szóval én biztos, hogy ha lesz rá pénzem, veszek egy iéyet
2016. nov. 28. 10:48
 10/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) a pecsétgyűrű engem is kiakasztott. Mondom maximum karkötőt vennék neki, de azért az arany ékszerek rohadt drágák, főleg, hogy ha vennék akkor fehéraranyat. Ez meg tényleg olyan dolog, hogy imádná. Ha a gyerekünk nagyobb lenne, kaphatna rá ő is játekokat. Nemtudom még mi mást lehetne, mert karácsony is lesz, arra is kell ajandék. Anyu egyébként abba is beleszól, hogy elég lenne házastársaknak csak szülinapra ajándékot venni, a karácsonyt hagyjuk meg a gyereknek. Szerinte nagyon gyerekes emberek vagyunk, az ajándékom is ezt tükrözi.
2016. nov. 28. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!