Szerintetek sem illendő ajándék egy 40 éves férfi számára?
Szerintem neked van igazad. Olyan ajándékot kell(ene) mindenkinek kapni, amire vágyik. Ha xBox-ra, hát azt. Kikapcsolódni is jó, kockulni, mozogni.
Szóval, ne hallgass senkire. Vedd meg neki, hagy örüljetek mindketten.
??? mekkora marhaság már, hogy nem illik! főleg ha ez a vágya.
Mi is negyvenesek vagyunk, és mi is inkább magunknak vettük a mozgásérzékelős konzolt mint a gyerekeknek :D Aztán megy a nagy tánc, boling, stb rajta családilag, meg barátokkal. Meg az autóversenyek, stb. Vettünk rá aztán a gyerekeknek is játékot, fáradt hideg esős estéken nagyon jó az is. pedig mindenki szeret olvasni is pl, de mozogni meg kockulni is. Szerintem egy 70 éves embernek se hülyeség ha bírja ;) (igen, ismerek ennyi idős embert, aki abszolút techi, és bizony játszik is:) )
..én nem értem..az én anyám is folyton lelomboz..irigyek:(
Most nem tökmindegy neki???
Arany pecsétgyűrű, persze, a múlt században..vegyenek neki a szülei..
Szerintem meg egyaltalan nem ciki. Az en apam imadja a disney mesefilmeket, es anno 8-szor eljott velem moziba es megnezte a Kis Hableanyt, es ugyanugy rohogott a poenokon 8-adszorra is, mint eloszor es magasrol lesz**ta, h emiatt barki is lenezte, vagy infantilisnek tartotta. A lenyeg, h o jol erezte magat es oromet szerzett a lanyanak. Egyebkent pedig tisztessegesen felnevelte apam mindket gyerket, akikbol normalis felnottek lettek :)
Attol, h a ferjednek van egy hobbija, ami nehany ember szerint komolytalan, nem kell elitelni. Szerintem vedd meg neki ;)
Jézusom! Arany pecsétgyűrű??? :D :D :D
Mi a te férjed? Cigány vajda?
A kedves anyukád a múltszázadi ötleteivel, inkább ne osztogasson tanácsot.
Vedd meg nyugodtan mit kitaláltál, nagyon jó ötletnek tartom.
Az én nagyapám anno a terepasztal szerelmese volt, minden alkalomra ahhoz kért mindenkitől valamit és még 82 évesen is ezzel lehetett neki a legnagyobb örömöt okozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!