Milyen ajándékot javasoltok?
Figyelt kérdés
Idén szeretnék kézzel készített ajándékot adni a családtagjaimnak. Elsősorban ételre gondoltam,valami süti vagy ilyesmi (persze nem egy tálca hatlapos vagy ilyesmi). Nincs valami ötletetek, milyen ételt lehet ajándékozni? Házi bonbon, szaloncukor,stb.? (Kisüveges lekvárral már próbálkoztam,hát,az nem jött össze.) Esetleg szépen díszített mézeskalács.Vagy az túl "kevés"?2016. nov. 13. 15:20
1/4 anonim válasza:
Szerintem a házi, egyénileg készített mézeskalács egyaltalán nem kevés. Ez egy nagyon jó ötlet, lehet kisebb vagy nagyobb mézeskalácsokat készíteni, és sokkal személyesebb, ha mindenkinek egyénileg díszíted is ki. Mellesleg amúgy is a szándék a fontos, szerintem ezt értékeni fogják.
2/4 anonim válasza:
Szerintem sem kevés a mézeskalács. :) De ha te mégis úgy érzed, akkor picit turbózd fel. Pl tenyér nagyságú mézeykalács házok, vagy 3D fenyőfa, esetleg hóember :)
4/4 anonim válasza:
Vagy mézeskalács fenyőfa- ez picit egyszerűbb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!