Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Milyen ajándékot vegyek a 12...

Milyen ajándékot vegyek a 12 éves barátnőmnek, aminek örülne?

Figyelt kérdés
Karácsonyra szeretném. Max. 4000Ft-ért. Amit tudni kell róla: szereti a lovakat, szeret sminkelni. Kissé hóbortos...:D Szeretnék olyan ajándékot venni neki, ami megfizethető áron van és mégis nagyon örül neki.
2016. nov. 4. 22:02
 1/8 anonim válasza:
39%

1.: karácsony még kicsit messze van

2.: 12 éves a barátnőd... Ehhez inkább nem fűzök semmit,mindenki gondoljon amit akar szerintem egy kicsit fiatalon kezditek (de persze az is lehet hogy te isősebb vagy)

3: szerintem bármilyen ruhának,sminknek vagy ékszernek örülne

2016. nov. 4. 23:33
 2/8 anonim válasza:
39%

12 evesen mar csapatjatok ?:DD

Amugy karacsony meg eleg messze van, es nem kell ilyen fiatalon ezreket kolteni egymasra.

Vehetsz neki pluss macit,szeret sminkelni(jo hat en nem itelkezem de 12 evesen meg hova sminkel..) vehetsz neki valami sminkes cuccot, koromlakkot, parfumot, esetleg valami lovas bogret, lovas fuzetet stb.

Ott vannak meg az ekszerek, vannak azok a jopofa nyaklancok azok a szivesek, kettot adnak az egyik neked a masik neki, es mindeketton egy sziv van, amit ha osszeillesztetek egy lesz belole.

Ha szeret akkor ugyanugy fog orulni egy 100 forintos ajandeknak mint egy 5000 forintos ajandeknak.

Amugy nem ertem mit gondolsz az alatt hogy hobortos..

2016. nov. 5. 00:40
 3/8 A kérdező kommentje:

LÁNY VAGYOK!!!!!!!!!!!

Nem ÚGY a barátnőm!!!

BARÁTKÉNT

2016. nov. 5. 07:53
 4/8 A kérdező kommentje:
A hóbortost viccből küldtem.
2016. nov. 5. 07:55
 5/8 A kérdező kommentje:

Ja és sminkelni meg nem úgy szeret, hogy minden nap kifesti magát, hanem egy- egy nagy ünnepnél jól esik neki, ha rakhat magára egy kis ajakdúsítót és szempillaspirált. Szerintem ez a korunkbelieknél elfogadott, de mindegy...

Én tippeket tanácsokat szerettem volna, nem pedig cseszegetést és a legjobb barátnőm ócsárolását!!!!!!

Azt hittem azért van a gyakorikérdések, hogy ha felteszünk egy kérdést, akkor azt megválaszolják semmi gúnyos hozzáfűzés nélkül... :(

2016. nov. 5. 16:12
 6/8 anonim válasza:
Ha oda irod hogy lany vagy nem ertjuk felre a kerdest
2016. nov. 5. 16:57
 7/8 anonim válasza:

Érdekes, én eleve csajnak értettem. Megérzés :D

Amúgy szerintem csinálj valamj személyeset,te mondjuk képes albumot, naptárat, vagy mondjuk valami közös fényképes bögrét, pólót csináltass:)

2016. nov. 18. 16:06
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi
2016. nov. 19. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!