Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Kedden lesz a szülinapja, mit...

Kedden lesz a szülinapja, mit tegyek? . _.

Figyelt kérdés
barátnőm kedden lesz 17 éves és venni szeretnék neki valamit, de mit? ékszerre gondoltam de azokat nem hord mert fél hogy ellopják tőle, plüssre is gondoltam de kollégista (mint én) ezért gondolom én hogy haza vinné és a szobájában el lenne és kész szóval nem lenne sok értelme, valami sütire gondoltam még hogy lehetne, de nincs semmi olyan amit szülinapra lehetne neki venni.. mi legyen?? rendeltem neki egy nyakláncot pár hete, ami meg is jött, de drága testvérem valahova eltüntette és múlt hétvégén végig azt kerestem de nem lett meg.. mit tegyek???
2016. okt. 14. 16:42
 1/5 A kérdező kommentje:
Még annyit, hogy testvérem felvetette az ötletet hogy kis díszpárnát vegyek neki mert vannak olyanok hogy "köszönöm hogy vagy nekem" meg "boldog szülinapot", ilyesmi, de hogy őszinte legyek nemmmm igazán tetszik ez az ötlet mert.. nem tudom miért :D
2016. okt. 14. 16:43
 2/5 anonim válasza:

A díszpárna az már nagyon sablonos ajándék mindenki azt ad :) adhatnál neki egy pollot amire rányomtattatsz valamit amit szeret. Mindenképp olyat vegyél ami neki jó és hasznos ha pl. olvasni szeret akkor könyvet ,de azt csak te tudhatod.

Remélem tudtam kicsit segíteni.

2016. okt. 14. 19:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Az első pólós ötlete nem rossz! Vannak ilyen programok, amik a képeket festmény vagy ceruza rajzba csinálják meg. Biztos van közös képetek... Vagy a közös dalotok vagy egy szép idézetet rányomtatsz egy pólóra. Neten egy csomó tök jó evvel kapcsolatos ötletek vannak. És nem olyan drága. :)
2016. okt. 15. 11:32
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi mindkettőtöknek a választ :) a pólós ötlet nagyon tetszik *w* köszönöm *w*
2016. okt. 15. 14:23
 5/5 anonim válasza:
Könyv, parfüm?
2016. okt. 18. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!