Hogyan tudnék társasjátékot készíteni?
A legjobb barátnőm látott egy társast, aminek a kedvenc filmje a témája :D De sajnos marha drága.
Ötlet, link, hogy hogy tudnék társast készíteni? (kezdve maga a cuccos elkészítésétől a játékig. Milyen játék legyen, mik kellenek hozzá, mik a szabályok?)
Szerintem neten megtalálod a társas képét és leírását. Abból már ki tudsz indulni.
Valami képszerkesztőn megcsinálnám a táblát, aztán fotós boltban vagy más ilyesmi helyen kinyomtattatnám és lamináltatnám.
Bevallom nekem a kedvenc társasom a malom, aminek a tábláját legtöbször kézzel hoztuk össze és babszemekkel vagy gombokkal játszottuk.
Hogyha van egy kifejezetten vágyott társasjátékod, amit már kinéztél magadnak csak túl drága, én a helyedben megpróbálnám valahogy azt minél élethűbben lemásolni, ha neten vagy valahol hozzá tudndál jutni és megtanulmányozhatnád jó tüzetesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!