Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Hogyan tudnék társasjátékot...

Hogyan tudnék társasjátékot készíteni?

Figyelt kérdés

A legjobb barátnőm látott egy társast, aminek a kedvenc filmje a témája :D De sajnos marha drága.

Ötlet, link, hogy hogy tudnék társast készíteni? (kezdve maga a cuccos elkészítésétől a játékig. Milyen játék legyen, mik kellenek hozzá, mik a szabályok?)

2016. szept. 23. 21:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem neten megtalálod a társas képét és leírását. Abból már ki tudsz indulni.

Valami képszerkesztőn megcsinálnám a táblát, aztán fotós boltban vagy más ilyesmi helyen kinyomtattatnám és lamináltatnám.

2016. szept. 23. 21:34
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ja még annyi, hogy neten már sok kész társasjáték tábla is van fent. Azokat csak ki kell nyomtatni, nem kell már szerkeszteni.
2016. szept. 23. 21:35
 3/4 anonim ***** válasza:
87%
Én nemrég készítettem el egy társast, most ügyködök azon hogy kiadják hivatalosan. NEM volt könnyű, Kérdező, NAGYON nem. Először is, nem árt, ha van némi grafikai tudásod. Másrészt ügyelj rá, hogy lehetőleg legyen valami egyedisége, ne abból álljon hogy a "Start" mezőből dobálgatod a kockákat a "Cél" mezőig. Ilyen társasból van ötszázcsilliárd. Azonkívül az is fontos, hogy NE legyen túlbonyolítva, lásd Hero Quest, Battle-Masters, mert ezek konkrétan tönkreteszik a játékot. Elég aprólékos feladatba fogtál ám bele, én pont most értem a végére, és hidd el, nem volt könnyű...de nem lehetetlen a dolog! ;)
2016. szept. 23. 22:27
 4/4 anonim válasza:

Bevallom nekem a kedvenc társasom a malom, aminek a tábláját legtöbször kézzel hoztuk össze és babszemekkel vagy gombokkal játszottuk.

Hogyha van egy kifejezetten vágyott társasjátékod, amit már kinéztél magadnak csak túl drága, én a helyedben megpróbálnám valahogy azt minél élethűbben lemásolni, ha neten vagy valahol hozzá tudndál jutni és megtanulmányozhatnád jó tüzetesen.

2016. szept. 24. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!