Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Látatok már valahol Anne...

Látatok már valahol Anne Frank kinézetű napló?

Figyelt kérdés
Az egyik barátnőm imádja az Anne Frank naplóját és én arra gondoltam hogy kaphatna ő is tőlem szülinapjára! Tudtok olyan rendelhető naplót ami úgy néz ki? Vagy olyan kapcsot mint ami a naplon van? (Ha esetleg nem talalok de csinalni megprobalok)
2016. szept. 17. 21:19
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem, olyat nem, de szerintem nem is fogsz találni. Nagyon rossz sorsa volt neki és kétlem hoyg bárki ebből dizájnt csinálna. Én is kerestem régen. Nem volt.
2016. szept. 17. 22:39
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg ha belinkelnéd, mert elfelejtettem már, hogy néz ki pontosan és a neten nem tudom, jót találok-e.
2016. szept. 17. 22:42
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Az anyag itt megrendelhető, már csak bele kell köttetned egy keményfedelű könyvet.

[link]

2016. szept. 18. 03:34
 4/10 anonim ***** válasza:
76%
Mindenből üzletet csinálnak, ami a holokauszthoz köthető. Nem azért készült a témáról annyi film, mert a kedves producerek és rendezők annyira szeretnének megemlékezni róluk, hanem mert baromi sok pénzt lehet kaszálni vele, mert aki nem nézi meg vagy leszólja, az lelketlen és gonosz. A holokauszt az egyik legnagyobb marketing fogás. Anne Frank naplójának dizájnja meg valószínűleg már le is van védetve, ettől függetlenül biztos, hogy lehet kapni másolatot.
2016. szept. 18. 03:41
 5/10 A kérdező kommentje:

4.Én értem mire gondolsz! De csak azért szeretnék ilyen naplót csinálni/venni mert miért ne? Az már nem az én dolgom? Az első kommentelőnek is igaza van! Nagyon szomorú sorsa volt a kislánynak! De a napló az egy emlék nem a lány! A lányank az emléke! És én is olyan emléket szeretnék mint az övé!

És tudom hogy ez ajándék de az már nem az én dolgom hogzy neki mi a véleménye talán nem tetszik majd neki!

Köszönök minden választ! :)

2016. szept. 18. 09:09
 6/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a linket! bár annyira nem értek ahoz hogy hogyan lehet beköttetni, de majd utána nézek! :)
2016. szept. 18. 12:40
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

"bár annyira nem értek ahoz hogy hogyan lehet beköttetni"

Könyvkötőhöz kell elvinni, ő majd megoldja. :)

2016. szept. 18. 21:07
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Én ezzel a dizájnnal találtam meg a könyvet, meg is van.
2016. szept. 18. 23:48
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2016. szept. 19. 07:02
 10/10 anonim válasza:
100%

Biztos lehet venni. Kert az a tipusu kockas minta 2 eve divatba jott. Cigaretta tarca. Kabat. Sál. Sapka. Erdekes, egyebkent a naplotol fuggetlenul jott divatba.

Szoval biztos lehet hasonlo naplot venni csak ird be a googleba h naplo es ketdj keresni

2017. febr. 23. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!