Milyen különleges, sikert arató ajándékot adjak annak a nőnek ak szimpatikus?
Figyelt kérdés
Igazából az egyszerű de ötletes ajándékokat keveli. Az ok amiért adni akarom, hogy lássa igenis fontos nekem és bármit megteszek érte. Nem csak üres szavak ezek. Gondolkodtam egy kép albumon róla, de igazából valami igazán szépet, egedit szeretnék. Filléres ötletek is érdekelnek. Akár megható.2016. szept. 2. 19:06
1/3 anonim válasza:
Valami nagyon személyes kéne. És ahhoz ismerni kéne.
Pl. mi voltunk egy barátommal egy kiállításon és ott mondta, hogy xy festő a kedvence. Szülinapjára egy könyvet adtam neki arról a festőről, műveiről.
2/3 anonim válasza:
Egy ékszerdoboz fejes rózsa benne valami bonbon (az igazi virágokra mindig is mondtam ismiknek nehogy vegyenek mert drága s oda rohad a vázába ><)
Csinálj egy keményebb papírból egy csíkot, írd rá "boldog szülinapot" ragaszd össze papír "gyűrűnek.
A gyűrűt húzd fel a rózsa szárára úgy hogy amikor adod át - kezed alatt legyen s amikor átadod, ő megfogja, te elengeded s kezére esik a feliratos papír ;)
(képregényem egyik jelenete >< legyek kész a kötettel o.o)
3/3 A kérdező kommentje:
Igazából mindennek tud örülni. Szereti a saját kézzel készített dolgokat, amin látja, hogy kimondottan neki készült. Úgy kimondottan nagy kedvenc dolgai nincsenek, egyszerű nő. :)
2016. szept. 3. 01:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!