Jó ajándékötlet barátom 18. szülinapjára?
Figyelt kérdés
Barátom októberben lesz 18 éves. Gondoltam előrukkolok neki egy egyszerű, de személyes ajándékkal. Azt tervezem, hogy előhívatom több közös fotónkat és belerakatom egy nagy üveglapos képkeretbe. Viszont egyrészről bizonytalan vagyok, hogy örülne-e neki, másrészről pedig sehol nem találok ilyen tablószerű üveglapos képkeretet. :/ Tippek, segítség, vélemény, ötletek?2016. aug. 27. 23:29
1/5 anonim válasza:
Szerintem jó ötlet.Persze attól is függ, hogy mióta vagytok együtt, meg hogy milyen a kapcsolatotok. Szóval az ötlet jó, de szerinrem kéne mellé még valami.Én a helyedben vennék egy mozijegyet egy jó filmre vagy valami ilyesmi.(Mármint együtt a barátoddal).Nem tudom mit szeret de én valami ,,élmény"ajándékot adnék neki a kép mellé.Sok sikert!
2/5 A kérdező kommentje:
Lassan két éve, hogy együtt vagyunk.:) A mozijegy jó ötlet, köszönöm a tippet!:)
2016. aug. 28. 12:31
3/5 anonim válasza:
Nem értem a problémát. Veszel egy nagy, üveglapos képkeretet, és belerakosgatod a képeket úgy, ahogy te szeretnéd, tablószerűen. Ettől lesz tablószerű, nem? Rá kell ragasztgatni őket egy akkora alapra, amekkora a képkeret, és akkor nem csúszkálnak el a helyükről.
4/5 A kérdező kommentje:
Megcsinálni tudom hogyan kell. Azt írtam, hogy nem találtam eddig ebből a keretből nagyot, csak kicsiket, ami 1 darabnak elég.
2016. aug. 30. 09:53
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!