Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Szerintetek ez jó ajándékötlet?

Szerintetek ez jó ajándékötlet?

Figyelt kérdés

A legjobb barátomnak találtam ki.17 éves,nagyon értelmes lány,és az a típus,aki mindennek örül,mégis van bennem egy kis bizonytalanság.Arra gondoltam,hogy összegyűjtök 365 darab idézetet,aforizmát(természetesen nem Oravecz stílusúakat:)),amikről gondolom,hogy mond számára valamit.Aztán ezeket kiírnám égetett szélű papírokra,majd az elkészült cetliket összegöngyölném,és megkötném,mintha mindegyik pici papirusz lenne,végül pedig ezeket beletenném egy befőttesüvegbe.Most is felbonthatná,de én tanácsolnám neki,hogy újév után tegye,és így minden nap húzhatna egy papírkát.

Mit gondoltok?

(Tudom,hogy türelem-,és időigényes dolog,de hát jó munkához idő kell.)

2015. nov. 14. 23:56
 1/7 A kérdező kommentje:
Ja,és természetesen nem ez az egyetlen ajándék,amit kapna.
2015. nov. 14. 23:56
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem furcsa, de lehet, hogy neki tetszene.

Nagy irodalomrajongó vagyok, csak szépirodalmat, verseket olvasok, minden nap több könyv is van nálam. A te ajándékötleted számomra mégsem szimpatikus. Aranyos, hogy ennyi időt és energiát fektetnél bele, de a falramászok az idézetektől, jótanácsoktól, egyebektől, a csapból is ez folyik.

2015. nov. 15. 02:00
 3/7 A kérdező kommentje:
Épp ez az,hogy én is így érzek...:D Csak hát messze él tőlem,vannak napok,amikor nem tudunk beszélni,és szeretném,ha úgy érezné,hogy ez egyfajta tanácsadás,mert minden sor okkal lett odaírva,és azt akarnám,hogy akkor is olvasson valamit tőlem,ha nem beszélünk.A másik dolog,amire gondoltam,az az volt,hogy leírok 50 dolgot,amit szeretek benne,lévén,hogy eléggé önbizalom hiányos,de valahogy ez sem stimmel...mindenképp szeretnék valami ilyen papíros-minden-nap-kihúzogatós dolgot,de nem tudom pontosan,mi lehetne a témája.
2015. nov. 15. 03:31
 4/7 anonim ***** válasza:
én örülnék egy ilyen ajándéknak...sőt, az ötletet le is koppintom, de csak adventi naptár formában egyenlőre.Van már összegyűjtött idézeted?Szívesen venném.
2015. nov. 15. 13:21
 5/7 A kérdező kommentje:
Vacillálok rajta még,hogy elkészüljön-e,úgyhogy még nem fogtam gyűjtésbe,de ha szeretnéd,és úgy döntök,hogy megcsinálom,akkor szívesen elküldöm majd amiket összegyűjtöttem.:)
2015. nov. 15. 20:04
 6/7 anonim ***** válasza:
köszi.Javaslom: citatum.hu
2015. nov. 16. 07:39
 7/7 anonim válasza:
Jó ötlet, támogatom! De az idézetek tényleg jelentsenek valamit
2015. nov. 25. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!