Szerintetek mit kérjek például születésnapomra?
Figyelt kérdés
Nálunk,úgy működik,hogy mindig kapunk meglepetéseket plusz kérünk mellé valamit.Körülbelül 10000 FT-ért mit kérjek szerintetek ha szerintem mindenem meg van már?(hasznos dolgokra lennék kíváncsi)Köszönöm :)2016. aug. 5. 22:44
1/6 anonim válasza:
Kicsit jobban fejtsd ki.Hány éves vagy? Milyen nemű? Miket szeretsz? Mi a hobbid?
2/6 anonim válasza:
Ha semmire nincs szükséged akkor kérj pénzt, amit elraksz, és ha kell valami majd meg tudod venni belőle.
Én szülinapomra legutóbb gitárt kértem... most tanulom itthon. Szerintem elég hasznos. Szórakoztató is, és ha nincs pénze az embernek akkor kiül utcazenélni...:D
3/6 A kérdező kommentje:
14 éves L szeretek énekelni ,rajzolni ,verset írni , nyelveket tanulni ..köszönöm a válaszokat :)
2016. aug. 6. 09:45
4/6 anonim válasza:
Igen a pénz jó ötlet.Az bármikor jól jöhet.Szerintem kérj egy olcsóbb hangszert (mert írtad hogy szeretsz énekelni).Vagy ha szeretsz rajzolni kérhetnél egy rajzkészletet.De szerintem valami nyelvi könyv is jó lenne neked.(első válaszoló vagyok)
Remélem tudtam segíteni.
5/6 A kérdező kommentje:
Igen köszönöm :)..a nyelvkönyv lesz szerintem a megfelelő választás :) Abból sosem elég :"D :)
2016. aug. 6. 11:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!