Meg egyetemista, en vagyok a nagynenje es arra gondoltam, hogy mivel megyunk haza veszek neki egy laptop taskat.
2016. aug. 2. 11:18
1/9 anonim válasza:
Én személy szerint nem örülnék 1 laptop táskának..azt bármikor me tudná venni
2016. aug. 2. 11:40
2/9 anonim válasza:
Valami fülbevalót, nyakláncot. Mennyibe van egy laptop táska?
Egy ezüst nyaklánc, fülbevaló 10 alatt megvan, csak nem mindegy honnan veszed.
Ha a laptoptáska hasznos számára vedd meg neki, vagy egy karórát.
2016. aug. 2. 11:52
3/9 anonim válasza:
Ha tudod, milyen/mekkora laptopja van, van-e egyáltalán, nem netbookot vagy tabletet használ-e, akkor vegyél. Ugye azt is tudod, hogy milyen az ízlése, milyen stílusú és színű táskát szeretne?
Ha nem ismered annyira, akkor inkább valami mást vegyél.
2016. aug. 2. 11:53
4/9 anonim válasza:
Ha ezért nem viszi a laptopját a suliba, vagy éppen haza albérletből/kollégiumból mert nincs neki hozzá táskája, vagy már elhasználódott, akkor jó ötlet. De csak akkor ha tudod, hogy szüksége lehet rá, és használná is.
Honnan mentek haza? Az sem mindegy. Nyaralásból? Vagy esetleg kint éltek külföldön és évente 1x jöttök haza, az pedig most esedékes?
2016. aug. 2. 13:41
5/9 A kérdező kommentje:
Kulfoldrol, Ausztriaban elunk, es evente 2x jarunk haza
2016. aug. 2. 14:09
6/9 anonim válasza:
szerintem pénzt adj neki.
2016. aug. 2. 21:54
7/9 anonim válasza:
szerintem meg ha ennyire fingod sincs hogy mit vegyél neki és 20. senkiktől válrsz tancsácsot akkor ne is vegyél neki semmit se.
2016. aug. 3. 14:42
8/9 anonim válasza:
Ha egyetemista, lehetne valami fiatalos ajándék, pl egy hazai tervező munkája. Vagy egy illka kép rólatok (illka.hu-n tudod megnézni). Vagy egy egyedi ékszer, ilyesmi.
2016. aug. 11. 17:26
9/9 mi a fene válasza:
Laptop táska nem nagy fantáziára vall, én nem örülnék neki.Inkább hivd el sétálni, és ha olyan helyre menjetek, ahol vmi különlegeset lehet venni, és vegyétek meg együtt, természetesen behatárolt összegben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!